23. dec, 2018

I väntan på tomten..

Så var det då da´n före da´n. vet att många utav oss väntat på just den här dagen, när det mesta är klart och vi kan sitta vid TV:n med Bingolottos uppesittarkväll och bara insupa julefridens antågande. Så är det inte riktigt för mig, köttbullarna är inte klara, äggen är kokta men inte garnerade, damsugningen är kvar och uppdukandet av bord mm är kvar MEN..tänker att det gör jag i morgon😀 det tar ju inte så lång tid, eller hur.

I går blev det ingen blogg, jag hittade en ny serie som inte alls är ny men den är det för mig. Heidi rekomenderade den- The Fall, en riktigt ryslig nerkitlande historia så det blev att jag tittade på tre avsnitt av den i går och var inte i säng förrän 00:30😙 fy på mig.

I morse vaknade jag strax efter 8, gav de små mat och gick ut med dem. 

När jag kom in åt jag frukost och ägget blev perfekt idag med. Därefter kokade jag alla ägg till morgondagens julbord, duschade och slog in lite paket.

Flisan var lite trött och seg så hon låg kvar i sängen tills lunchtid.

Jag gick en runda med de små och därefter hämtade Carl och Heidi upp oss och så åkte vi till Skäggatorp och högg gran, åt gröt, gosade med de mjuka barnen varav den ena klädde granen och den andra klädde av🤪💋

Mysigt och juligt och en behaglig fridfullhet kom över mig och klubbade mig fullkomligt.

Vi åkte hemåt och var tillbaka hemma runt 17:30.

Flisan gav de små kvällsmat, jag gick ut med dem och kände att jag var riktigt hungrig, jag gick förbi pizzerian och det doftade vitlök.

Det blev en pizza som var maxad med vitlök så jag vågar nog inte kyssa tolmten i morgon😙

Magnus ochAmanda kom och hälsade på, jag fick en julklapp och tomten hade visst lämnat av några klappar till dem här då han inte hade tid att ta vägen till Djursätra i år.

Flisan åkte hem till sin kompis Emelie för uppesittarkväll och jag hamnade med paltkoma i soffan brevid Signe med min lapttop och mitt bloggande.

Strax klar och jag tänker se några avsnitt av den nya serien och därefter invänta JULAFTON!

Jag passar på här att önksa Er ALLA en riktigt GOD JUL❤

I morgon firar jag jul med hela tjocka släkten hemma hos mig och därefter sjunger jag i midnattsmässan kl 23 så ingen blogg i morgon alltså.

Ha nu en fin kväll och afton i morgon/kram😘