fredag 21/12

21. dec, 2018

Kl 23 i kväll är det dags mina vänner att öppna bubblet för DÅ VÄNDER DET! Då går vi mot ljusare tider, igen😀 så jag tänkte blogga klart till dess och förbereda mig..

Kom nyligen hem från Bishop, ett par trevliga timmar där med Camilla- god Ale och lite småplock, helt perfekt avslutning på en fredag strax innan jul, ja som dessutom till allas stora förvåning med största sannolikhet kommeer att bli V I T !!

Vaknade halv 8 i morse, kikade igenom mobilen och därefter gick jag upp och gick igenom alla rutiner som hör morgonen till.

Ada var extra utsvulten idag , hon hoppade som en studsboll på hennes lite klumpiga söta vis- Ada bada bing💋

Snö igen, ja jag låg faktiskt och tittade ut när det snöade i natt, det såg så fint ut från ljuset från gatlampan. Snön virvlade och flingorna for hit och dit- superjuligt och jag filmade detta för att spara till julafton utifall det nu kommer regn..

Mitt ägg blev allt för hårt i morse men det gick ner, jag var hungrig så..

En lång skön dusch med lite extra fix, ja ni vet ju att det mesta växer igen så här års🤪

När jag var klar att gå markerade Signe att hon inte vile att jag skulle gå, hon såg ängslig ut och förföljde mig in i badrummet och satte sig vid dörren när jag skulle klä mig ÅH så jobbigt.

Jag tog mina nycklar, llåste och gick.

Jag låste upp butiken städade lite och plockade i ordning. 

Det blev en hel del folk vid lunchtid och de "klagade" att det var fullt i butikerna och det kan jag gott och väl förstå. det har ju varit så skralt den senaste tden så nu går väl folk man ur huse när det fått lön, för tomten hinner ju inte med allt ensam😙

Solveig kom och löste av mig och jag till record kaffehandel och lämnade en liten julklapp var åt flickorna där som är så rara och servar mig med kaffe de dagarna jag är ensam så givet med en julklapp till dem.

Hem ljuva hem, så skönt att komma hem och de glada laxarna blev gladare än gladast❤ Det finns nog inget som går upp mot det hjörtliga mottagandet som man får när man kommer hem av sin hund/hundar, ni som har hund förstår vad jag menar, ren skär äkta kärlek.

Soffan såg inbjudande ut och där hamnade jag en stund och bara landade.

Lunch, javisst ja, jag värmde lite vegogryta, åt och drack kaffe och därefter kom Lisa- Anjas dotter med en kompis, de lämnade julklappar och gosade med de små en stund.

Kvällsmat till till Ada och Signe, så kom Camilla och landade i soffan, jag älskar verkligen när folk känner sig som hemma hos mig💋

Vi tog oss ner till staden, halt som tusan var det.

Bishop hade god Ale även i kväll och vi blev mätta och nöjda och skiljdes åt strax efter 21.

hem och gick ut med de små och nu soffan och mitt bloggande.

Hur har ni det med julklappar, mat och allt annat som ska till? Är ni klara och kan sitta och bara njuta?

Nu ska jag tända lite fler ljus och snart hämta bubblet och invänta...ljuset🤩

Önskar er en forsatt fin kväll/kram