20. dec, 2018

Tomten heter INTE Claes

Santa Claus heter det ju på tyska, vår "svenska" jultomte men en sak kan jag förtydliga och väldigt få kommer att förstå, men tomten heter INTE Claes (Claus)😠

Jahaja, vem satt upp till efter tolvslaget och väntade på tomten? Jag såklart men inte tusan var han tidi i år heller så det var bara att pallra sig in till sängkammaren och lägga sig tillrätta. De små tar sådan oerhört stor plats trots att de är små men de breder ut sig som små faradibor🙂Visst , det är ju helt och hållet mitt egna fel att det blir lite plats över till mig men ja somnar gott med de små plåsterna🤪

Jag vaknade 20 minuter över 8 och det är liiite för sent och med tanke på att det stora julbadet inte gått av stapeln ännu så var ingen fara skedd, den som spar den har.

Mat till de små, ut en runda med dem och det var rätt så slaskigt och halt, måtte det frysa till igen.

Mitt ägg blev precis lika perfekt som gårdagens- tack för detta👍jag åt frukost något snabbare än vanligt, bäddade , fixade till mig och åkte ner till jobbet.

Dagen förlöpte alltför lugnt och stilla för att med största sannolikhet ge plats åt morgondagens anstorming på grund av lön som kommer att spenderas större delen av under denna helg, därefter kommer folk att gå på knäna, låna för att klara sig till lön i januari. Vi får ju lön en hel vecka tidigare nu.

Therese var hemma idag med, så tråkigt det är att arbeta ensam, 😥

Jag låste butiken och åkte hem till de små oerhört glada svansviftarna❤

De fick mat, jag värmde spenatsoppa och åt havreknäcke med halvssalt och därefter gick jag ut ända ner till jobbet- jag hade nämligen glömt min telefon och plånbok där och först tänkte jag att de fick vara eftersom jag ju jobbar även i morgon men det är faktiskt så att svarar man inte inom rimlig tid kan folk tro att det hänt något så, jag vallde att hämta den.

Ada ville inte gå med ner för trappen till personalingången- en brandt trapp så hon väntade snällt och såg förundrat på mig när jag försvann in.

Snabba ryck, efter en kvart var jag tillbaka hemma, hundarna var smusiga och våta.

Lite egenvård i form av nagelvård, lite färg på brynen i morgonbitti blir det ansiktsmask och i natt en inpackning i håret, så skönt med sådant pyssel då och då, utsidan måste ju belysa insidans välmående😀 och tvärtom.

Nu har jag tänt massor av ljus, hällt upp ett glas av ett utav mina favoritviner, tagit fram mörk choklad med havssalt och strax ska jag sätta på TV:n och se mer av den serie jag följer nu.

Hoppas ni har en trivsam kväll och får en godnatt med vackra dömmar.

Kram till er alla😘