16. dec, 2018

Snö och stämning

Nu har det gått några dagar sedan jag skrev och jag förstår om ni väntat😙 men, den som väntar ja ni vet..

I fredags var det en helt normal arbetsdag och efter det var tanken att jag skulle ha en ensam myskväll med serier på Netflix men så blev det inte.

Planerat var att Lotta skulle komma upp och så blev det. Hon hade köpt med sig pizza till oss, hade med sig vin och choklad. Så glad att se henne.💋

Vi åt och pratade- hon hade träffat en annan vän till mig och gjort en kroppsscanning som påvisade de brister som vi misstänkt och vi vet ju vad hon behöver utifrån detta resultat men visste det även innan. Man lär ju sig att känna av..

När jag vinkat av Lotta hällde jag upp ett glas rött och tänkte bänka mig men då fick jag ett sms..

En väninna som jag bodde granne med på Norrmalm tiden 02-09, hon hörde av sig och kom upp till mig och hälsade på. Hon hade med sig lite vin och vi pratade gamla minnen, kikade på bilder och fnissade, ja det var super trevligt och en härlig känsla infann sig🤩

Sent blev det när hon gick hem, ja tog ut de små även om det var mitt i natten- en runda runt huset blev det.

Jag vaknade strax efter 8 och när jag gick upp kände jag att det blev sent och ett glas vin för mycket, en lång dusch och frukost stabiliserade detta.

En kort arbetsdag och jag öppnade 10.

11 kom Therese och vi drack kaffe och pysslade med några kunder.

Hennes man Patrik var gullig och kom ner med lite jul-lunch till oss, Therese hade och så varit uppe sent då hon varit på julfest så vi var lite trötta båda två🤪

Jag slutade 14 och handlade lite på hemvägen.

Jag gick en längre runda med de små och därefter kom Camilla och vi fick en supermysig afton tillsammans.

Chips, lite vin och vid 19-tiden gick vi ner till stan och satte oss på Bishops Arms och åt och drack supergod Winter Ale. 

Jag har inte skrattat så mycket på oerhört länge, fy tusan vad roligt vi hade. 

Jag är verkligen ingen person som ser ner på folk eller klankar ner på andra men jag har svårt för när folk gör om sig på olika vis så det blir överdrivet och ser tokigt ut.

I går satt vi bordsgranne med en kvinna i Silokon och Botox upp över öronen och hela hennes uppenbarelse var bara to much, stackars människa- vad fick henne till detta?

Läpparna var så stora och putande att hon såg ut som Kalle anka och hela ansiktet stramade, lösögonfransar och löshår och... HJÄLP!!! och det värsta är att hon är ju inte ensam- varför vill man se ut så? vad vill man uppnå med det? Finns det verkligen någon som tycker att detta är snyggt? Tyckte faktiskt synd om henne..

En underbart rolig kväll på alla vis och belåtna och med ont i magen av alla skratt gick vi hemåt och kom  säng vid 00-tiden.

Vaknade 8, frukost till de små, promenad och därefter mysig långfrukost med väninneprat -julmusk och lite snö- tända adventsljus.

Camilla och jag skildes åt vid 11:30, hon gick till son som bor ovanför backen här och jag åkte till Rusta och köpte sittdynor i fårskinn till mina tygstolar, snart jul och vemm vet vem som spiller rödbetssallad 😙

Syster Anja kom vi åt lite knäcke och kaffe och efter det åkte vi ut till ett snöigt Solbacken. Ja det var allt lite vitt på backen och det snöade..

Lite veckostäd och därefter dukade vi fram till kalas. 

Alla barnen kom och käre bror med småttingar- smörgåstårta-vanlig tårta och hurra-hurra och presenter- MAMMA❤

Vi lämnade mätta di gamle vid 16 och åkte hem till mitt.

Nu sitter vi och myser till tysk julmusik och äter nougat.

Strax ska jag värma lite grönsakssoppa och se lite TV.

Arbetsdag i morgon igen och därefter ska jag ta med "min" personal till Knista och äta fin middag😀

Har ni haft en fin 3:e advent? Nu kommer det ju ändå lite snö och det är ju just det som har saknats.

Ser fram till en bra vecka och önskar er en fortsatt skön kväll.

Kram