12. dec, 2018

Underbara små under

Äntligen faller det sakta lite vitt från himlen och vad mer kan jag begära denna afton i väntan på Lucia💋

Jag är realtivt nyss hemkommen från körövning där julens sånger var i fokus och där kommer stämningen sakta men säkert. Vi avslutade med julgröt, must , vörtbröd, skinka mm och under tiden hade det börjat snöa.

I går det blev det inge blogg, soffan kom och Magnus hjälpte mig med et sista som var kvar. Jag har ju haft och har lite ont i ena sidan av ryggen, kan vara efter det att jag halkade, eller inte, så lyfta just nu kan vara förödande.

Mannen som hade ringt och sagt att soffan skulle komma blev förvirrade då han stog ute på Djursätra och ingen öppnade😮 ja, vad säger man.. för det första skulle soffan komma efter 15 och han ringde 13.10 som TUR var fick jag tag på Flisan så hon fick gå hem och öppna åt honom och vara behjälplig. Jag blev naturligtvis glad att den äntligen kom men det blev ju tokigt också.

Vi startade ju rean i går och det var trögstartad.

Väl hemma så grejade jag och fixade klart och kl 18:30 var jag i Tibro och hämtade upp Lotta och vi åkte hem till en dam och hennes arbetskamrater och höll en produktinfo, det blev en trevlig kväll😀

Hemma igen 21 och gick en runda med de små, därefter satte jag och Flisan oss i vår fina soffa och vi insåg att ja- den passade perfekt👍

I morse vaknade jag halv 8, kikade igenom telefonen och gick upp därefter. Ada var hungrig som en varg tydligen för hon skällde högt och ljudligt - skynda skynda🤪

Skönt att komma ut, verksr som det finns mängder med harar runt om kring där vi bor för Signe sårar nästan direkt när vi kommit över gatan och visst hittar de harspill- smask, smask..

LEDIG dag och det kändes perfekt men allt för kort. En vecka har jag varit ledig detta året och ja, det är på tok för lite och tänk vilket 7 helsikes år jag haft, ingen vet ju inte fullt ut alla turer och inte heller på vilka nivåer- en del saker avslutas helt nu och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kan "andas ut" efter årskiftet, då vissa energitjuvar och vissa kapitel är till ända.

Superkrämigt ägg idag och det kändes extra lyxigt. Till kaffet öppnade jag lite viktig post, ringe Telenor som hade skickat mig en faktura med vissa påslag som jag ifrågasatte. 

Jag köpte en router när jag flyttat in hit och ett nytt simkort och enligt telenor hade som kortet varit utomlands och surfat varav denna saltade räkning🤨jag förklarade för kvinnan att så icke var fallet och hon frågade om ingen varit ute och rest och haft kortet med sig.. hon formaterade om min räkning till min fördel- 

Jag grejade här hemma, Flisan gick till skolan. 

Mitt förråd är lite för litet men nu har jag plockat ihop det lite bättre så det blev rätt så bra.

Rester till lunch och därefter ut igen. 

Flisan kom hem efter en lektion i biologi där det fick sluta efter att labbet var klart så hon åkte med mig på en runda med några ärenden.

Väl hemma igen pusslade vi ihop resten av kvällen och hon åkte till Munkedal då hennes lektioner, de två hon hade blev inställda- vikarier är tydligen bristvara.

Kvällsmat till de små och så bra det av till Hentorp bra mycket tidigare än vanligt, det tar ju lite längre tid med grötförberedelser samt jag skulle öva lite extra sång med Tina.

Betlehems stjärna - Oh helga natt så vackert- så bra vår kör är❤ vi övade även inför midnattsmässan efter gröten.

Vi var klara 21:30 och jag skjutsade hem Therese och så hem😀

En kortare sväng med de små och nu hemma i soffan och gissa vilka två som ligger tätt intill, en under filten och en på💋 djur berikar livet.

Läggdags är det nu, ny arbetsdag i morgon.

Har ni haft en fin dag?

Mor fyller 83 i morgon- Lucia- stämning- mys- vi firar henne på söndag.

Önskar er alla en god natt/kram😘

En present till mig själv- det var jag värd!