7. dec, 2018

Ny serie

BRON är nu avklarad och det känns lite märkligt att jag nått dess ände, nu får det allt bli en ny serie🤩

Men jag måste ju skriva lite till er först.

I morse vaknade jag klockan 7, lite för tidigt men jag var väl utsövd då och valde att kika igenom min telefon, mail mm. Inget nytt som var tillräckligt spännande att jag blev kvar i sängvärmen utan jag gick upp och gav de små mat och gjorde mig klar för morgonrundan.

Det finns många harar här omkring och Signe hon ska spåra och nosar runt så vissa delar av vår promennad blir inte många meter, Ada tycker att det är lagom kul😙men hon strosar ju runt lite på egen hand då hon större delaen av våra promenader kan vara lös.

Flisan var uppe tidigt då hon startade skolan tidigt idag. 

Ägget blev rätt så krämigt i morse och det är så gott när det blir just så. En vaniljshake till det och en kopp kaffe är precis tillräckligt på morgonenä att många handlar klat 

Jag gjorde mig klar, bäddade och de vanliga rutinerna varje morgon och tog bilen ner till jobbet.

Förmiddagen blev rätt så lugn, ja hela dagen dessvärrre. Min åsikt/teori är att helger som arrangerras som typ Black Friday mm tar död på resten av handeln för faktum är att många handlade klart allt inför julen då, trist.

Therese kom 12, vi drack kafe och kikade på smycken från en återförsäljare som besökte oss, fler nyheter kommer i slutet på januari och det ser vi stort fram till👍

Jag slutade 15 idag och åkte till ICA Kvantum med återvinning och däreffter köpte jag rödspättafilé och torskrygg.

Skönt att komma hem innan det var helt kolsvart😀

Flisan var hemma och förberedde lite inför kvällen.

Magnus kom, han hade hämtat Flisans sänggavel då jag inte skulle fått in den i min bil. Vi flyttade tavlor och sattee upp en läslampa hon fått i present.

Jag lagade en underbar middag och såsen... ja såsen var ett mindre underverk, faktum är att jag är en hejjare på just sås och det är nog få som slår mig på fingrarna där. 

När jag var med i Halv åtta hos mig så sa filmteames/alias Pia tyckte jag skulle ta patent på min whiskeysås för den var den godaste de smakat på genom tiderna..gissa om jag blev glad? Faktum är att det blev jag mest glad för faktiskt💋

Jag och Flisan åt, och efter middagen gick jag en runda med de små innan jag röjde upp i köket.

Så, jag tände mängder av ljus och blev det Tv-dags. Jag längtar efter min soffa, lite "träsmak" att sitta så länge på stolarna även om de är stoppade.

3 avsnitt och så var denna serie till ände och nu tänkte jag att jag ska köra i gång med någon ny, Heidi rekomenderade The Killing..låter otäckt😙

Har ni haft en bra fredag? Fredagsmys kanske?

För mig är det ny arbetsdag i morgon och efter den ska jag se om jag kan kratta lite till ute här runt huset. Jag är lite öm på vänstersidan idag så jag valde vila.

Nej nu tackar jag för mig och återkommer i morgon.

Ha nu en fortsatt fin kväll/kram😘