Tisdag 4/12

4. dec, 2018

En oerhört intressant kväll men massor med inspiration i vårt arbete i Zinzino, jag är oerhört stolt, glad och tacksam att få ha alla dessa fina människor omkring mig där vi alla arbetar mot samma mål💋 stort TACK för i kväll alla! 

I morse vaknade jag strax före 8, det är sovmorgon för mig ja..Ada och Signe låg kvar i sängen när jag gick upp och jag tassade till toa och tillbaka men låg bara kvar en kort stund för jag kände att det var dags för kroppen att göra lite nytta😀

Frukost till de små och sedan ut och idag småregnade det och var allmänt grått och trist, de var inte särskilt pigga på att bli utsläpade men men, no choise.

Ändå skönt att komma ut och det finns ju inget dåligt väder ni vet..😙

Ägget blev perfekt idag och ledighetsfrukost smakade bra. 

Jag planerade in hur jag tänk mig dagen och messade Camilla om hon ville äta lunch på stan med mig, vi hade en del tester att gå igenom mm.

Ett ärende som var inbokat kl 10 och därefter tog jag mig ner till jobbet och drack 11-kaffe med Therese. Solveig kom då hon hade arbetsdag idag och vi pratade lite innan jag begav mig hemåt igen.

Så skönt att vara ledig. Jag rörde ihop några Djursätralimpor och det var allt för längesdan jag var huslig på den nivån, får allt ta och skärpa mig där..

Yoga hann jag med idag och SÅ skönt❤

Jag tog en lunchrunda med de små och därefter åkte jag ner till stan och mötte upp Camilla på Sällskapet.

Mat och Zinzino stog i fokus och det blev en mysig lunch.

Jag handlade på COOP på hemvägen och packade upp när jag kom hem, därefter satte jag mig och längtade efter min soffa och såg ett avsnitt av BRON.

Såå gott det var med Bregott havssalt på det nybakade jumma brödet, mm, lite kvällsfika innan jag gav de små kvällsmat och gick ytterligare en runda med dem innan det blev dags att gå på möte på Scandic.

Ett mycket inspirerande möte och Boel Högberg och Catarina Hjelm var kvällens Top-notch!

Boel berättade om Amygdala och dess funktion och sådant tycker jag är oerhört spännande. Tänk vad vår hjärna är, ja den är fantastisk och TÄNK när det är inoljad och får det fett den behöver för full kapacitet, då kan inget stoppa dess geniala funktion😀

Det blev lite bubbel och uppmärksamhet för flitigt arbete och jag blev rörd och glad- tack!

Strax efter 21 var vi klara och jag skjutsade hem Camilla i ett underkylt och isigt Skövde, Bambi på hal is.

Några små flickor belv oerhört glada när jag kom hem och vi halkade ut en runda, skönt att komma ut en sväng till.

En kvällsmörgås- mums och nu när bloggen är klar blir det ett avsnitt av..just det🤪

Hoppas ni haft en fin dag det har jag och arkiverar den i mappen BRA-dagar!

I morgon ny arbetsdag och körsång, lovley. 

Natti natti/kram😘