Fredag 30/11

30. nov, 2018

Ja då är så att den lilla har fyllt 18. Förvisso fyller hon inte förrän 23:41 för att vara exakt men hon startade sitt firande med att efter tolvslaget i natt öppna de paket jag hade köpt, lite små extra bara för att det skulle bli något att öppna😀

Vi hade det lite mysigt i går kväll jag och flisan mellan proppbytenaa. Vi tog en cider var och pratade om ekonomi och framtid. Man blir ju lite nojig när ens barn helt plötsligt har tillgång till besparingar och blir smått förmögna, klart det har känts bra att ha koll..😙

Men nu är alltså navelsträngen klippt!

I morse vaknade jag 7, Flisan var redan vaken och ivrig, hon skulle gå till banken kl 10 och det var det fokus på men innan det skulle hon ju gå till skolan ett par timmar.

Hon stack till skolan och jag ggav hundarna mat och gick ut en morgonpromenad. Det regnade inte och var rätt så skönt men fuktigt och grått.

Väl inne kokade jag ägg och flyttade ut min kaffemaskin till hallen då jag inte hade ström i köket i kontakterna/lamporna men spisen fungerade.

Stillsam frukost och sedan bäddade jag och gjorde mig klar till jobbet.

Flisan kom hem och slog följe med mig ner.

Väl nere där så öppnade jag och grejade lite och efter en stund kom Flisan och hade massor med information från banken🤩

Söta Therese kom och vi fick några trevliga timmar tillsammans. Hon hade köpt med sig lite lättare lunch åt oss💋

Jag slutade tidigare idag och åkte hem och inväntade barnen.

Elise hade köpt proppar och det var skönt att få ett ljust kök igen.

Hon skojade och sa att idag hade hon verkligen klivit in i vuxenvärlden, både varit på banken och planerat ekonomin och köpt proppar🤪

Vi åkte till Skara och mötte upp min bror och hans familj, Eddie och Gabrilella, Bengt och hans flickvän och Magnus, Heidi och Edvin åkte med mig.

Vi åt lite junkfood och bowlade, jag älskar kvällar som denna❤alla tillsammans.

Elise skulle ju ut med sina vänner i kväll och de stod och väntade på henne hemma. Jag skjutsade hem Edvin och Heidi och sedan när jag kom hem gick jag en runda med de små. 

Nu ska flickorna strax begee sig, de har gjort sig extra fina och ska ner till stan nu. Jag ska se på...BRON och ta ett glas vin, kanske lite snacks till detta , det ärju änndå fredag.

Jag jobbar i morgon men sedan blir lite förberedelser inför advent och söndagsfika mm.

Hoppas ni haft en skkön fredagskväll, kram på er😘