25. nov, 2018

Förgiftade?

Så dåliga Ada och Signe varit det senaste dygnet har de aldrig varitkan de vara förgiftade tro?

Man har ju både hört och läst om idioter som lägger ut allt möjligt elände här och var.

Vi strosar ju runt i kvarteren här och visst snokar de runt överallt och man ser ju att de äter lite "skit" då och då. Misstänker att folk lägger ut råttgift vid sina soptunnor, men jag läste på nätet att de inte kräks och blir heller inte lösa i magen av det utan det skulle varit andra symptomer så , något annat har orsakat detta elände. Jätte jobbigt😥

I natt har jag varit upp flera gånger och städat efter Ada, det är hon som drabbats värst. Jag försökte ta lite sovmorgon men lyckades inte somna om.

Vid halv 9 gick jag upp och insåg att ingen utav de små var intresserade av mat så jag kokade ägg och skakad till en shake. Faktum var att detta påverkar mig så jag själv tappat matlusten 😥men frukost fick jag i mig. Konstigt nog lyfte Ada på ögonbrynen när jag skalade mitt ägg, hon fick en liten bit men den var snabbt uppe igen, Signe fick behålla sin. 

Jag tog ut dem en sväng men en kortare runda än vanligt då jag märkte på dem att de helst ville stannat inne.

En del projekt inplanerade idag och helst hade jag inte velat ta med dem ut och åka men ändå kändes det som det bästa alternativet.

Gjorde mig klar, tog med några filtar inifrån och stuvade in de små i sin bur med varma filtar.

Till återvinningen med kartoner, plast och annan bråte och därefter bar det av till ett soligt gnistrande Solbacken.

Ada hade kräkts under resans gång, stackars, tur jag hade fler filtar med.

Härligt när solen lyser in men det har sina baksidor😙

Di gamle måde rätt så bra, mor hostade lite fortfarande men var på bättringsvägen.

När veckostädet var klart åkte jag hem och gick en kort runda med Ada och Signe och därefter lämnade jag dem och hämtade ut paket från Zinzino på Coop och åkte ut till Djursätra.

Magnus och jag drack kaffe och jag gosade med Molly som var med den här gången. Molly är Amandas hund, en blandras tror jag det är, labrador-schäfer,en snäll vovve.

Magnus bytte mina däck, det är ju dags för detta nu, jag hade tänkt stanna lite längre men ville hem till de små.

Under eftermiddagen var det tätare mellan Adas kräkningar, stackars henne men hon drack vatten mellan varrven som tur är.

Jag kom på att jag inte ätit under hela dagen, inte det minsta hungrig och påverkad såklart.

Camilla kom upp och hade pizza med sig och äta behövde jag faktiskt.

Vi tjötade bort ett par timmar och efter det kom Magnus upp med ett litet bord som jag inte fick plats med i bilen när jag var där. Han hade kört Amanda och Molly till tåget och tog vägen förbi mitt på hemvägen.

Jag satte på en maskin tvätt, tog en runda ut till de små, jag hämtade en frusen Flisa vid stationen och nu sitter jag här och har snart skrivit klart dagens avsnitt.

I morgon blir det tidig start då jag ska vara hos tandläkaren 7:45, suck och jag börjar jobba kl 12, tidig start alltså men Ada och Signe behöver inte vara ensamma så länge och Camilla ska hjälpa mig att kika till dem i morgon under dagen, känns inte så bra att lämna dem😥

Har ni haft en fin helg? Vädret har ju varit underbart, helt perfekt vinterväder i min smak.

Nu ska jag göra kväll, natti natti😘