20. nov, 2018

Urladdning

Min dator strular och det är enbart detta med att ladda upp bilder som inte fungerar för då hänger den sig och jag måste stänga ner den utan att logga ur mm och fy, det känns inte bra😥men privata datatekniker kommer att se över den i morgon och göra ett utlåtande och/eller rätta till problemet. Säkert någon uppdatering- urladdning eller annat jox som behöver göras som jag har missat😙

Förutm det så har det varit en förträffligt bra dag och det var en fröjd att vara tillbaka på jobbet. Jag och Therese har haft en superbra dag och det var SÅ underbart och välbehövligt💋

ONETWO heter detta märke som har så supersnygga kläder och det är faktiskt det vi sålt av till 90 % idag.

Lite vitt på taken var det i morse när jag vaknade och det hör ju årstiden till. Jag vaknade halv 8 ca och gav de små sin frukost, godis och så bar det av ut på promenad. Inte så många andra hundägare som är ute vid den här tiden och det är faktiskt skönt för det blir lite stretigt i bland när vi möter andra ekipage då särskilt Signe kan vara oerhört stram, Ada däremot är ju alias Ferdinand så då förstår ni ju..

En lugn och avkopplande frukost, ingen yoga än då jag inte är helt frisk men snart så..jag skrev lite på kvällens välkomsttal- nej klart det inte var men jag skrev ner en sammanfatning som stöd då jag skulle för första gången öppna kvällens Zinzinomöte.

Flisan gjorde sig klar och gick strax före mig.

Väl nere på jobbet damsög jag och fixade med en del som jag låg efter med. Låste upp välkomnade dagens första kund och därefter var det att göra fram tills vi stängde idag, så himla roligt.

Jag gick hem lite tidigare idag för jag skulle på möte och behövde vila rösten innan.

Gick ut en runda med de glada små liven, gav dem mat och åt lite själv därefter åkte jag ner på mötet på Scandic.

Alltid lika intressant att höra det man redan hört, visst är det konstigt?😀

Camilla kom och fick höra hur allt detta går till👍

Hungrig som en, varg? nej det vet jag inte för inte vet jag hur hungriga de kan vara🤪men hungrig oavsett så jag åkte faktiskt till macken som ligger i backen inte långt från där vi bor och åt en korvliknande vego i bröd och det var gott och precis vad jag behövde.

Hem och tog en kvällsrunda i slasket och väl inne bytte jag om och satte mig här och insåg att dator fortfarande låser sig när jag ska ladda upp bild så det får bli en bild ur biblioteket i kväll.

Trött nu och ska lägga mig, nöjd efter en bra dag som jag lägger till handlingarna i mappen BRA-dagar i mit arkiv.

Godnatt mina vänner och sov så gott/kram😘