18. nov, 2018

Aldrig ensam

Tänk vad tiden går fort när man har roligt🤪jag har haft en bra dag och större delen av eftermiddagen så har jag sett på TV. Rena lyxen att bo i lägneht och inte ha så mycket måsten omkring sig utan kan koppla av och se på TV, det livet har jag aldrig haft innan tror jag😙

Det är faktiskt läggdags men jag har inte bloggat ännu så det blir en kort innan det är dags.

När man har djur är man aldrig ensam och mina trogna följeslagare uppskattar att vi bor mindre för det är inte så långa sträckor att gå 🤩nu när jag förflyttar mig och inte alltid heller som de behöver följa efter för de ser och hör vart jag är. Men på toa är det extra mysigt att hänga med för där är det golvvärme och DET uppskatts stort💋

Jag vaknade 7 och ville ligga kvar e sund och dra mig lite och Ada var med på noterna och så länge jag kliade på henne så gick det bra.

Halv 8 gick vi upp och gav de små sin beskärda del och därefter blev det morgonpromeenaden i ett klart och lite kyligt väder. Skönt att vara nästan ensam vaken/ute.

När vi kom i igen så gick jag på toa och Ada och Signe följde med och som sagt älskar de värmen där och visst kan jag hålla med om att det är skönt och mysigt när man sitter där lite längre stunder.

Jag köpte en liten roller i veckan som gick så jag bättrade på lite skavanker här och var, perfekt dagsljus idag👍efter det bytte jag i min säng ochsatte på en maskin tvätt. Jag hjälpte tonåringarna med att plocka undan lite tomflaskor och burkar efter en lyckad kväll för dem, de skötte sig bra.

11- kaffe och efter det damsög jag och jösses vad snabbt det går, känns oerhört lyxigt.

Flisan och Natte hade vaknat och låg och kikade på tv/film och jag tog en längre runda med de små liven.

I detta område där jag bor så finns det många fina gamla hus, ett lugnt och behaglig del av stan.

Jag värmde lunch när jag kom in och efter det satte jag på min tv och jag började med Sagan om ringen.

3 timmar senare blev det dags att laga middag till de utsvultna "barnen" och vi åt och efter det såg jag på Män som hatar kvinnor, en ruskig historia men Martin ( Bäck) ska vara just Bäck tycker jag🙃

Vilken soffpotatis jag har blivit, kan ni tänka er..nä det är inte alls sant det för soffan har ju inte kommit än🤪

Lite frukt och så en sen kvällsrunda, de kikade sömndrucket upp från sina platser och såg frågande på mig om det verkligen var nödvändigt..

I morgon har jag bytt min arbetsdag mot ledig då jag fortfarande inte helt frisk, halsen/rösten som inte är bra, morr..hade jag haft ett kontorsarbete hade det fungerat men inte nu.

Antti, min käre bror och Siri- de som är orsak till att jag blev sjuk kommer i morgon och ska lösa detta med lampor/dimmers, skönt att få sådant klart.

Har ni haft en bra helg? Det har jag förutom halsen då, hoppas det är mycket bättre i morgon för nu börjar ledsna på detta.

Nu ska jag lägga mig, önskar en godnatt/kram😘