14. nov, 2018

Underbara små under

I kväll blev det ingen sång för mig, men lyssnade mig igenom kvällens övning med idel öra.

Vi övar inför julen och vårt 30-års jubilée. Faktum är att det är "nyttigt" att bara lyssna också.

Varför jag inte sjöng i kväll är för att jag är lite risig, halsen är rätt så röstlös och detta förklarar min dåliga känsla jag hade i går kväll då jag bara kände mig oerhört irriterad vilket inte hör mig till.🤨

I går jobbade jag först och efter det så kom Magnus och åt middag med oss och hjäpte mig att sätta upp mina "saloondörrar" på väggen som ska bli en hatthylla/klädhäng i hallen.

Dessa saloondörrar köpte jag för ca 10 år sedan i Fredrikshamn när jag var där över en helg med alla kidsen och de blev vansinnigt trötta på mig när jag skulle släpa omkring på dessa men min förklaring var att dessa kommer att komma till användning förr eller senare och på Djursätra hade jag dem som en tillfällig lösning som sänggavel i gästrumet och nu blir de till hallens klädhäng🤪Har ven en dörr som jag köpte i Uddevalla från ett café som står här och ser vansinigt snygg ut och den har sin plats mot min nya "tegelvägg" enbart som rekvisita.

Jag älskar ju prylar som har varit med förr..det mesta nytt är mest innehållslöst om ni förstår vad jag menar😙

Det blev rätt så sentt i går och då orkade jag inte skriva men idag blev det lite tidigare ju.

Ledig dag och det är så skönt att få vara hemma men, självklart hade jag nästan hela dagen uppbokad. Då jag flyttat ligger jag lite efter med en del saker om man nu säger..

Lägenheten är fin och färdig, bara lite lampor och kontakter som ska fixas till och det ska min kära bror ta tag i. Han var här idag med sittt yngsta barn, en snorig supergullig tös- dessa underbara små under💋

När de små var utfodrade i morse gick vi en skön promenad, tänk vad snabbt ändå man vänjer sig vid nya rutiner och även Ada och Signe har landat. Signe har även hon hör och häpna börjat leka och det med en tennisboll, hon har superroligt och blir lite tossig🙃sammanfattningsvis ser jag att de trivs, inte bara för att jag VILL att de ska trivas utan för att det är så.

Efter min egen frukost kom Antti och Siri och det var upptäcksfärd på hög nivå, mycket nytt att plocka i här, det var ju 17 år sedan Elise var i den åldern..

Jag vispade ihop några sockerkakor till kvällens körövning och det blev en smakbit till 11-kaffet, den blev helt ok med de förutsätningar som fanns i mitt nuvarnade skafferi👍

Fika, prat och planering vad som ska till och nästa tisdag får jag besök igen och då ska det göras klart, toppen!

Lunchpromenad med de små och sedan ner till stan och åt lunch med Therese och Camilla på Gräddhyllantt lunchställe med det namnet.

Hem och satte på kaffe till min kära vän från Hjo som kom med fin blomma😀massor av prat och tiden rann iväg, det mörknade och det blev dags för kvällsmat och röja upp i köket.

Kände att jag blev lite tröttare än vanligt, hm..

Therese kom och vi fikade och så bar det av till kören och på vägen dit- ca 15 minuter blev jag hes😥

Vi pysslade med fikavagnen och så började övningen.

21:00 var vi klara och jag skjutsade hem Therese och begav mig hemåt.

Flisan tog kvällspromenaden med de små och jag satte mig här för att skriva av mig lite.

Jag ber till högre makter att jag är bättre i morgon, jobba och kvällsmöte då så nu får vi hoppas jag bättrar på mig över natten.

Har ni klarat er från förkylningar? Vanligtvis gör jag det men det har varit en hel del för mig runtomkring så då kan man ju bli extra mottaglig.

Nu stundar sängen..natti natti/kram😘