12. nov, 2018

I bara skjortan

Solbacken var nästintill vårlik idag när jag besökte min kära föräldrar för veckostäd. Jag lämnade min jacka i bilen och gick en promenad med de små innan jag åkte tillbaka in till stan och kom på mig själv hallvägs att jag faktiskt gick i bara skjortan- 12 november 🤩

Kom i säng rätt så tidigt i går vilket i sin tur genererade att jag vaknade tidigare än Ada. deet var fortfarnade mörkt, kanske var klockan runt 6 -tiden. Ett toabesök och seedan lade jag mig bland de varma pälsbeklädda och slumrade fram till strax efter 7.

Vi har redan fått bra rutiner på tillvaron och det känns oerhört bra och både Ada och Signe tycker nog att det är skönt att komma ut på morgonen och nosa av sig rejält.

De små fick frukost och därefter gick vi alltså ut och idag tog vi den rundan upp mot kalkbrottet vid Cementa och där går det en del vilt verkar det som för Signe blev ni vet så där oerhört intresserad och stretade i kopplet. Ada däremot som kan gå lös bryr sig knappast, så olika de är🙃men så är det ju just av den orsaken som inte Ada behöver vara kopplad.

Väl inne väckte jag Flisan som var vaken men låg och segade.

Jag kokade ett ägg som blev perfekt och skakade till en shake och satte på en kopp Zinzinokaffe. Harmonisk stund med tända ljus och bara lugn och ro.

Flisan gjorde sig klar och gick till skolan, jag bäddade min säng och plockade ur diskmaskinen och gjorde mig klar för avfärd upp till ICA Kvantum.

Jag handlade lite för egen del och dels för mor och fars räkning.

En vädermässigt fin dag över berget och väl på andra sidan berget var det blå himmel och sol.

Bytte sängkläder och grejade lite, pratade med dem om ditt och datt och tog så en promenad med de små iförd enbart skjorta på överkroppen och lustigt var att jag inte frös utan att det slog mig att jag mitt i november kunde gå så utan att frysa😙

På hemvägen var det ett stopp på vägen då en latbil kört av vägen och låg i ett dike, trötthet eller mobilen var orsaken, hm..

Hem med de små, stuvade in lite grösaker och fryst innan jag begav mig ner till butiken.

Söta Therese hade 12 kaffet klart och vi tog en kopp direkt när jag kom, vi jublade dessutom högt av lycka över allt det fina som kommit från vårt supersnygga märke ONETWO💋och i morgon kommer antagligen låda 2..

Vi provade lite kläder, hjälpte kunder, åt lunch och vips var klockan 15 och jag blev ensam kvar. Jag prismärkte kläder och flyttade ner dubbletter i vårt lager mm.

Det blev dags att stänga och jag åkte hem och satte på ugnen.

Bytte om till lite mer hemmamyspys och satte in kyckling, hackade grösaker till sallad, mosade avokade och ner med vitlök, det blev en supergod middag och jag var VRÅLHUNGRIG!

Flisan åt med god aptit och så även jag.

Jag satte på en maskin tvätt, röjde upp i köket och därefter lekte jag med Ada som var på bushumör, även Signe blev intresserad och hittade en gris som hon totalt tömde på all stoppning i en ren massaker🤪

Fllisan gick iväg för att träffa några vänner och jag har hängt tvätt och strax bloggat klart och då blir det kvällsrundan med de små.

Är sömnig och ska lägga mig snart, känner att det är behövligt att komma i säng. tröttheten kommer efterråt och jag tror att sömn är en del av det jag behöver fylla på med nu.

Ringde Magnus och allt var som det brukar ute på Djursätra, vilket jag tycker är skönt😀

Nej nu måste jag runda av och ta mig ut på kvällskisspromenaden- godnatt och sov så gott/kram