Tisdag 6/11

6. nov, 2018

Är det höst eller vår eller vinter eller vad? +13 och stråladne värmande sol i Helsingborg idag och faktum var att detta genererade att jag glömde min jacka på Scandic😙men den kommer att levereras till Skövde om någon vecka då jag inväntar besök till butiken därifrån.

Jag tillsammans med ca 15 andra BC från mellansverige har täffat danska regeringen..nä nu tog jag allt i, men vi har träffat de danskar som äger CJAP koncernen där jag är och de övriga är anställda i.

Efter 3 timmar med info på danska var jag rätt så trött. Lite upphåll för fika och lunch, men ändå..

Helt ofattbart eller inte men man har nog en inbyggd sensor som känner av när det ska hända saker utöver det man brukar för i morse hade jag satt min mobil på 5:45 och 20 sek uppskattningsvis innan den plingade vaknade jag till och vände på telefonen för att kika vad klockan var och just då satte larmet igång, kan ju omöjligt medvetet vetat att det var dags.

Upp, rätt så pigg trots tidig timma. En dusck och fix med det, en shake och så bar det av ner till stan och jag ställde bilen på jobbet.

Hann ner i god tid, i allafall tio till godo innan jag mötte Tove från Skarabutiken och vi hoppade på - nej vi gick på tåget- nej det gjorde vi heller inte vi klev in i..🤪detta med vårt språk och hur vi säger/vad vi säger och vad vi menar..

I Göteborg mötte vi en kvinna från btuiken i Trollhättan och en ytterligare från Borås.

Det blev en trevlig resa ner till vackra Helsingborg och vädret var ju bättre än väntat.

En taxi till Scandic och där hängde jag av mig min jacka. Det blev gott nyttigt fika/frukost och så träffade jag de som styr och andra trevliga damer.

Ett informationsmöte om ekonomi, marknadsföring och vi gick igenom tillgång och efterfrågan, ev nya märken mm. Ett avbrott för lunch och mer danska fram till 15 då mötet var slut.

Kram och hejdå, taxi till stationen och mera tåg.

Väl framme i Göteborg åkte de andra damerna ett annat tåg och vårt tåg till Skövde var försenat en timma. Det bleev en suchibar i väntan på avgång.

Faktum är att det är ju all Soya man öser på som gör alltihop🤨

Väl hemma i Skövde åkte jag hem till min lya och en väntande tös.

De små flickorna är på Solbacken då det blev en lång dag hemifrån för mig idag.

En maskin tvätt satte jag på och lite plock med torr tvätt och lite annat. Är ju iintee HELT klar här ännu men snart.

Nu ska jag hänga tvätt, göra mig klar för kvällen och sänka ner, eller lägga ner den trötta kroppen och vila/sova fram till 7 har jag lust till💋

Har ni haft enn fin dag? Det har jag om än på danska.

Godnatt mina vänner/kram