4. nov, 2018

Hela nätter

Att jag känner mig trött tror jag bestämt beror på att jag har sovit tre hela nätter i rad utan att bli väckt och det var så längesedan jag gjorde det så det kan jag inte ens komma ihåg😮Känns riktigt lyxigt faktiskt.

Vad har jag gjort idag då? GREJAT såklart🤪

Allt flyttade ju hit i går och det kändes som jag skulle behövt fler rum än tre, men det mesta kommer att få plats bara väggar blir helt klara så skåp kan sättas upp, då kommer det automatiskt lösa sig. Det ser ut att bli en eller två lådor med pryttlar som kommer att ställas undan till...sen.

I morse vaknade jag faktiskt samma tid som jag gjorde de tre senaste nätterna nämligen 7:10, då har Ada väckt mig och vill upp och kicka igång dagen.

Jag kanske bara vill att det ska vara så men det verkar som de små liven börjar att tycka detta är ok, de har lekt och busat både i går och idag och det är ju ett gott tecken.

Jag känner en sådan lycka för de grönområden jag har "runt knuten", dessutom känns det mer kvalitaivt nu när jag själv måste gå ut med dem, på sikt känns detta som detta även gynnar mig🤩

Som sagt har jag packat upp och ställt i ordning så mycket jag kunnat, i morgon blir det måla och tapetsera igen, Magnus kommer och hjälper mig😀

Det blir en ledig dag i morgon, behöver en dag till innan jag kör igång det vanliga livet igen.

Ett underbart väder har vi ju varit välsignade med här i Skaraborg, friskt och soligt.

Jag har kört två maskiner tvätt, ingen tvättstuga så det får bli det klassiska med en tvätt ställning konstant i sovrummet😙

Jag har värk i mina armar och det är ju inget att undra på med allt kångkande, skurandet och alla ovana lyft, men, det som inte dödar, härdar.

Fullspeckad vecka som startar i morgon.

I morgon, fix och trix här hemma, tisdag heldag i Helsingborg och Zinzino på kvällen, onsdag jobba och sjunga, torsdag jobba och fredag jobba och..? Who knows🙃kanske bara göra ingeting-ting..

Flisan har plockat och grejat i sitt rum idag och henns Natte har hjälpt henne, en bra kille som tar egna intiativ👍 Nu är hon nere på staden på café med sina vänner..så enkelt allt blev för henne.

Nu ska jag runda av och göra tidig kväll, ska lägga mig i min härliga säng och bara blunda💋

Hoppas ni alla haft en stämmningsfull Allahelgon och kopplat av, det blir min tur snart.

En bra start på vecka hoppas jag ni får men innan det, en god natt/kram😘