2. nov, 2018

Stadsbo!

Då sitter jag i lugn och ro och blickar ut över husen/hustaken här på Västermalm i Skövde. Det duggregnar och är milt. Tror allt det dröjer innan det blir någon kyla att prata om.

Ja nu har jag altså blivit stadsbo, har sovit en natt i min nya säng. Klart det känns lite ovant genrerellt och lär ju ta ett tag innan man vänjer sig vid allt nytt och så är det även för Ada och Signe. Än så länge har det gått bra och visst vänjer de sig så småningom😀

Jag blev så glad för här runt området jag bor finns det massor av grönområden och mysiga promenadstråk och Ada kan gå lös💋Ada är nämligen ingen koppelhund, hon är ju tax-kommer strax.

Vi har varit ute många gånger idag och rekat terrängen, bra även för mig så jag får röra på mig också. På Djursätra var det ju enkelt att bara släppa ut dem, det blir ju helt annat och och faktiskt bra för latmasken för man säga upp😙

I går packade jag upp lite lådor, min säng kom och mina matsalsmöbler.

Magnus är snäll och hjälper mig med lite av varje- skönt!

Det ska tapetseras på några ställen och det ska målas, jag skulle forsatt måla idag men idag har jag bara tagit det lugnt, kände att jag behövde det.

Alla lådor som var med hit har jag packat upp det mesta av, alla skåp och byråer kommer ju i morgon så då kan jag få klart på mer och målas går ju att göra ändå när  allt är här, "bara" att dra fram..

I kväll kommer Elise hit och hälsar på. Hennes säng är ju ute i Djursätra så hon och Nataniel får sova där tills i morgon.

Jag ska jobba- ja, ni läste rätt, inte klokt att man ska hålla öppet Allahelgon😠hela city har vanliga öppettider dessutom, ingen respekt!

Runt 17 tiden ska vi köra hit de möbler jag ska ha här och resten av kartoger mm, det ska bli skönt att det blir gjort.

Nu ska jag ta en runda med de små i regnet och invänta Elise & Natte.

Hoppas ni har haft en bra vecka och en mysig kväll😘

Kram