18. okt, 2018

Under korkeken eller..

Ferdinand sitter ju under sin korkek och luktar på sina blommor och är SÅ lycklig💋och idag har vår alias Ferdinand ADA haft bemärkelsedag och vi har firat med lite extra gott.

Dessutom har jag blivit med ek, en säng från Ekens med sängben i ek- jag hoppas kunna sova gott i denna framöver😀

Ett mycket lyckat kvällsmöte med mina älskade produkter ur Zinzino, så glad jag blir när jag VET att dessa människor kommer på sikt att känna en förändring till det bättre❤

Jag vaknade lite för tidigt även idag. Klockan var halv 7 och efter ett toabesök lade jag mig en stund och funderade på flytten med allt vad detta kommer att innefatta.

Nog för att jag har vanan inne men också kom jag med insikt över hur mycket saker jag har och hur mycket vi människor samlar på oss under årens lopp, saker vi igentligen inte behöver ha😙

Jag grattade Ada och gick därefter ner till köket och gjorde i ordning frukost till de små och kokade ägg som blev nästintill hårda idag, grr.

Magnus var ledig idag och vi kunde ha frukoststund tillsammans.

Efter det duschade jag och gjorde mig klar för avfärd in till jobbet.

Therese kom 11, jag hade satt på kaffe som vi hann dricka utav innan jag mötte upp Viktoria på A-möbler och jag kikade på säng och soffa. Viktoria har jobbat där och ja, självklart är det toppen att ha kontakter 😀

Tillbaka på jobbet..

Segare dag får man leta efter och tur att Therese var på plats idag så vi kunde åtminstonde prata med varandra. Lite framtidsplaner bland annat..

Vet faktiskt inte vad men folk handlar mindre av allt nu för tiden😮att det dessutom är varma dagar nu gör ju inte saken bättre..

Dagen lunkade fram sin gilla gång, jag låste kl 18 och begav mig till den delen av stan dit jag ska flytta och hade ett trevligt möte med mina kommade hyresvärdar, med lite olja så kanske det blir billigare hyra🤪

Mörkt och rätt så kyligt var det när jag åkte hemåt.

Kokt ägg och knäcke med salladslök och en klick smör, ett glas rött blev det till kvällsmat,

en makalöst underbar blandning.

Nu sitter vi i whiskeyrummet och jag är snart med dagens avsnitt av min långa följetong som snart känns lika oändlig som Dallas😙tur det för det handlar ju om livet här och nu och MITT!

Nu sla jag göra kväll, packa och kika över vad som ska med till Stockholm för dit bär det av i morgon runt lunch men innan dess ska jag till Solbacken och städa och lämna de små.

Vi åker runt lunch.

Hoppas ni haft en fin dag och kunna njuta av det underbara väder vi varit berikade med.

Kram och godkväll😘