Lördag 13/10

13. okt, 2018

En lördagkväll på hemmaplan, ett glas rött, tända ljus, en liten pälsbeklädd gris på var sida i soffan, hade väl uppskattat lite soft musik från en vinylskiva men lite annat som gör att det inte skulle kommit till sin rätt ändå, men men..😙

Idag har det varit en vädermässigt härlig dag för er som uppskattar värmen. +21 innebär en touch av sommar och för min del kan det kvitta men det var skönt att gå i linne när jag röjde i växthuset.

I morse vaknade jag kring 7, natten var ju lite si och så så lite trött vart jag allt.

Jag låg kvar och kollade min mail mm innan jag gick upp och fick en följeslagare ner till köket.

Ada går alltid med mig ner så hon inte missar något🤪Signe däremot ligger kvar och trycker tills hon hör att skålen ställs ner i golvet och vissa dagar får man ställa ner den lite hårdare en extra gång om hon inte reagerat.

Frukost med ägg som var perfekt och en vaniljshake och kaffe med skummad mjölk.

Jag duschade, bäddade, fixade håret och makeup, det vanliga bestyren innan jag åkte till jobbet.

En kaffelatte från Record och två fina höstfärgade muggar i keramik som jag ska spara till senare tillfälle..

Förmiddagen blev god försäljningsmässigt. Solveig kom och vi fick ett par timmar tillsammans.

Jag blev ensam kvar och efter 14 var det nästintill "dött", tror folk var hemma och njöt av värmen..

Det blev dags att stänga butiken och bege mig hemåt.

Jag värmde lite rester från gårdagen då familjen hemma ätit lite tidigare och när jag ätit gick jag ut och hämtade skottkärran och kickade igång projekt- rensauppute.

Massor av vackra frasiga höstlöv på marken, de får allt ligga kvar ett tag till. Inväntar lite höstblåst där alla löv får virvla runt fritt💋

När plantor och skräp var undanröjt gick jag in och vattnade lite växter och plockade undan, en stunds yoga var verkligen välbehövligt och kroppen vill verkligen ha mer..

Heidi och Carl var nere på IKEA i Jönköping idag ich hade köpt lite ljus till mig som de nyligen levererade hit. Wera har varit här under de timmarna som de var iväg.

Nu är jag snart klar med dagens avsnitt av livet här och nu och Amanda har efterfrågat kortspel så det får väl bli ett par rundor Poker.

Elise och Natte har varit i Tidan idag med hundmat till Olga och hälsat på där ett par timmar, vet att det besöket var uppskattat😀

Så..har ni haft en bra dag? Badat kanske till och med? Vet folk som passat på att ta ett finaldopp, brrr, vågat.

I morgon ska jag träffa Lotta i Hjo, fika promenera, prata fest -galakädsel och framtid.

Nu ska jag logga ut och njuta av kvällen 😙

Kram