Måndag 8/10-onsdag 10/10

10. okt, 2018

Ett glas Prosecco rosé avnjuter jag denna afton när jag nu ska delge er de senaste nytt, ja visst ska ni få viss del av de föregående dygnen också🤪

Vi börjar, eller jag börjar med måndaegn som betsod av arbete och därefter när jag slutade 17 begav jag mig ner till alingsås ner till en kär väninna som är som min äldsta dotter.

Hon fyllde 40 i år så hon kan orimligt vara det men hon var med mig mycket när Heidi var enda barnet och vi umgicks såpass mycket att jag tror jag format henne😀

En lyckad mysig afton med svampsoppa, vin och massorr av prat och allt för lite sömn..

Jag åkte hem hyffsat tidigt då Marie skulle jobba efter lunch och jag åkte hem på tisdag lunch och tog ett långt härligt bad- ett SPA-bad med allt möjligt jox ni vet💋underbart.

Kl 16 var jag nere på jobbet och underbara Therese hade satt på gokaffe åt oss. Gokaffe innebär smaksatt kaffe som är lite dyrt, ja men gott ibland att kosta på sig.

Vi pratade och gick igenom alla kläder och turordning inför modevisningen.

En så lyckad kväll det blev, jag är så oerhört glad att allt gick bra, att jag inte hann bli så nervös, att maten var perfekt och allt annat också.

Albert på Sällskapet sa att han vill att det ska gå bra för (mig) oss och det gjorde mig så varm i hjärtat, en hjärtlig kram fick han och vi ska samarbeta längre fram igen😀

När jag kört upp alla kläder till butiken hade vi öppet till 22 därefter låste jag åkte trött hem och la mig.

I morse vaknade jag 7, kikade igenom min mobil som brukligt, åt frukost med Magnus och åkte in till jobbet kl 9. Flisan var med mig och henne släpppte jag av vid skolan.

Väl på jobbet var det mail och lite annat som jag tog hand om innan jag öppnade butiken.

Therese kom lite tidigare idag, hon skulle lägga upp några byxor.

Vi drack 11-kaffe och tog hand om de kunder som ville köpa lite höstnytt😀

Några roliga/trevliga timmar fick vi ihop, sedan blev jag ensam kvar med resten av dagens bestyr fram till 18 när jag låste och åkte till Hentorp.

Therese bjöd på kaffe och smörgås ❤

Vi sjöng med vår kör fram till 21, då skjutsade jag hem Therese och åkte så hem till Djursätra.

Magnus hade lagt sig då han ska upp i svinottan och jobba, Elise satt och pratade i telefon med sin numera pojkvän och jag hällde upp ett glas Prosecco rosé och satte mig i soffan i greenroom och njöt av hemmets lugna vrå💋

Så..nu ska jag ta en knäckemacka med något gott på innan läggdags, har nog ätit lite för lite de senaste dygnet..

Hoppas ni alla haft ett par fina dagar och ser fram till i morgon precis som jag👍

Önskar er härmed en god natt😘