7. okt, 2018

Många mil och mer olja..

Inte är jag van att köra så många mil på ett dygn bara, oh no så lite spänningshuvudvärk har jag i kväll, men det har varit en bra trip och jag känner mig nöjd med allt den genererat😀

Jag skrev ju gårdagens händelser i morse och nu fyller jag på med resten.

Det blev frukost vid 9 och därefter satt vi och pratade till halv 12 då jag vände hemåt till Skaraborg i en non-stop-trip.

Jag kom på mig själv vid ett par tillfällen att jag satt och smålog- alla underbara vackra färger ute i naturen nu längs vägarna och i dag solbelysta- får mig oerhört glad och upprymd🤩

Det blev ett kort stopp i Hjo- Hammarkiosken där jag köpte potatismos, västkustsallad och rå lök. Det blev min lunch/middag.

Jag körde vidare till Undenäs till en rar familj och stack både mannen och gossebarnet i fingret. Kaffe och en längre pratstund om hur livets ups & downs påverkar och formar oss.

Hem ljuva hem, det var skön att landa hemma och packa ur bilen.

Det blev en shake och en Ipreen😙

Jag plockade i ordning allt jag ska ha inför modevisningen på tisdag för i morgon kväll efter jobbet bär det av till Alingsås till annan kär vän med nya äventyr..ja det blir nog inte så allvarligt utan mest te 4 -2 och PRAAAAAT!

Nu sitter jag med lite admin och räknar bland annat mil jag tillryggalagt under deet senaste kvartalet, jag kör en hel del märker jag😮

Nu önskar jag härmed en fortsatt skön söndagkväll. Min blir rätt så sen då jag ska hämta Elise vid stationen 23.30..nackdelen med landet ja.

Godkväll/kram😘

Läsvärt....

https://kurera.se/fiskolja-ger-smarta-barn/