Lördag 7/10

7. okt, 2018

Då var det morgon igen.

Jag vaknar upp till smattrandet av regn på taket. Jag ligger i en bäddsoffa hos Joanna nere i kristianstad dit jag begav mig  går efter middag och eftersom det blev tjejsnack långt in på småtimmarna så blev det en morgonblogg istället😀

Jag ska åka hemåt runt lunchtid eftersom jag ska på lite arbete med Zinzino i eftermiddag i Undenäs så det blir att sitta i bilen några timmar i dag med.

I går morse vaknade jag 7, kände mig fortfarande risig i min förkylning när jag gick upp men efter frukosten kändes det något lättare.

Magnus hade åkt till jobbet 5 och då vaknade jag och hade svårt att somna om men låg och halvsov fram till 7. Halvsov, ja vad innebär det? 🤪

Sedvanlig frukost till de små och mig själv ( ägget med oerhört perfekt) och efter det väckte jag Elise, hon ville morgonmysa lite och vi pratade igenom helgen.

Bädda, duscha och fix med det och så packade jag ner det lilla jag skulle ha med mig och for in till jobbet.

Det blev en rätt så bra förmiddag och när Therese kom var mer än halva dagsbudgeten klar👍härligt när det är en bra start på dagarna.

Solveig kom in för att fika med oss och prova ut kläder inför modvisningen, vi hann att ta en kopp kaffe tillsammans innan jag begav mig.

Det blev en NON-STOP-trip och 3,5 timmar senare körde jag upp på avfarten hos Joanna.

Vi tog ganska så omgående en tur i henne fina Porsche hybrid, ( en härlig tystlåten glidare) ner till hennes arbetsplats ( firma) som låg oerhört vackert beläget och det var nog det som berörde mig allra mest. Det fyllde mig med lugn, ville stannat kvar där..

Stället med kontorlandskap var en äldre omgjord liten gård, mysig festvåning i källaren mm, ja ett underbart ställe som fångade min själ och hjärta. När jag blir stor så..😙

Vi susade hemåt igen, åt lite plockmat, drack lite vin, en supermysig kväll💋

Nu är det strax frukost och jag ska ha liten kort yogastund efter den. Mer än välbehövligt.

Önskar er alla en skön avkopplande söndag- återkommer i kväll.