2. okt, 2018

Halvåttasoppa

Då var gården mörklagd sedan länge. Det är en riktig höstkväll och vad mer kan passa bättre en kväll som denna än halvåttasoppa😀

Jag har haft en trevlig kväll med Zinzino i fokus.

Alltid så oerhört roligt att få kunna hjälpa andra till en del förbättringar, det ger mig så mycket energi och även att hjälpa andra att skaffa kunder i sin tur🤩win, win.

Idag har jag haft en kortare arbetsdag i butiken, jag har gett mig själv en dag där jag kan flexa lite och det kan jag behöva. Har ju haft en hel del på agendan ändå må jag säga.'

Vaknade 7, kikade igenom mobilen och efter det kom Elise in och kikade om jag var vaken, hade lovat henne att tona håret och så blev det.

När väl färgen var i gick jag ner till köket och pysslade igång frukosten, strax därefter kom Magnus ner.

De små fick sitt och så även vi, idag blev äggen perfekta👍

Jag hängde ut sängkläderna och fixade till mig, planerade lite inköp och när Elise var klar strax efter 9 så åkte vi in till stan, jag släppte henne vid skolan och åkte sedan till ICA Kvantum och handlade lite grösnaker mm.

Till Solbacken där det regnade idag, allt var som det brukar och jag löste veckostädet.

Efter det körde jag ner till jobbet och tömde bilen på det jag haft med mig till Sventorp, Therese var på plats och skulle gå ut och äta lunch med vänner idag.

Jag plockade undan och hjälpte några kunder under de timmarna jag var på plats, vi började planera inför nästa vecka.

En blöt men ändå härlig höstdag, det finns ju inget dåligt väder...eller?😙

Jag köpte lunch på Thai house och åkte hemåt. Magnus kom strax därefter och efter lunchen lagade jag soppan och förberedde allt inför kvällen.

När detta var klart åkte jag till Tibro för en stunds avkoppling- nöjd och belåten var jag hemma lagom till att tända ljus och sätta på soppan för uppvärming.

Det blev en lyckad kväll och soppan tog slut. Viktoria hade som vanligt mycket att berätta som skapar nyfikenhet och insikt.

Strax efter 22 var sällskapet på väg hem och jag röjde undan och satte mig i soffan för att dlge er dagens avsnitt av veckans affärer..

Nu är det läggdags och en lång dag framför mig i morgon med arbete och körsång.

Natti natti/kram😘