Måndag 1/10

1. okt, 2018

Hemkommen sedan en timma tillbaka, lite trött men nöjd. Så många gulliga damer/tanter som var i Sventorps bygdegård, ville ägnat mer tid åt många av dem men nu var det ju modevisning😙

Idag har det varit en fullspäckad dag med lite brokigt innehåll och jag kan säga det att hade jag inte varit Annika den tålmodiga hade jag nog vidtagit vissa åtgärder, och tur är att man inte kan få sår i öronen av skitprat för då hade mina öron varit sargade vid det här laget😠känner mig rätt så less på mycket just nu och jag hoppas att det inom en snar framtid blir lugn och ro på vår arbetsplats.

Vaknade 7:30 i morse, låg kvar och kikade igenommobilen och gosade med de små.

Väckte det lille barnet..Elise alltså, ja jag vet att hon fyller 18 snart men hon är allt väldigt liten ibland ändå🤪

Vi åt frukost och jag skjutsade upp henne till en buss i byn.

Jag började 12 idag och hade alltså en förmiddag på hemmaplan.

En maskin tvätt satte jag på och därefter blev det nagelvård.

Bädda, duscha och fix med det, en skön promenad, lite småkyligt men oerhört njutbart.

Några blev lite ledsan när jag åkte, jag lovade att komma tillbaka💋

Therese och hade en hel del att ventilera när jag kom till jobbet, mycket att ta hand om efter helgen för mig, mail, pengahantering, plock inför kvällens modevisning mm.

Dagen flöt på och det verkade som folket hade handlat ifrån sig under shoppinghelgen för vi hade inte så mycket att göra idag, ibland är det som att det ska så vara eftersom mycket annat behövdes göras.

18:10 hade jag stuvat in allt i bilen och åkte till sventorp där gulliga Erna tog emot mig.

Jag fick hjälp att bära in alla kläder och modellerna bytte om.

Visningen gick bra, vi fikade och det var lotteri med fina priser. När allt var klart vid 21 så packade jag in allt i bilen och åkte hem i den mörka kyliga oktoberkvällen.

När jag kom hem gosade jag med de små, bytte och satte mig i soffan med min blogg. Känner lite ömhet i halsen🤨inbillning antar jag..

Nu ska jag runda av och lägga mig. Jag har en kortare arbetsdag för butikens räkning i morgon, men har lite annat för mig också. Ska till Solbacken och städa, handla lite, få massage och ha lite halv 8 soppa på kvällen💋

Godnatt mina vänner och sov så gott/kram