Tisdag 25/9

25. sep, 2018

Påfylld upp till öronen med härlig energi från vårt AP-möte med Zinzino.

Idag var vi inte så många på plats men energin flödade ändå😀

Stolt svärmor må jag säga när jag såg denna fina bild på FB från i söndags när Carl var upp och gick högvakten, han bar vår fina regementes flagga.

Så..jag har varit ledig denna underbara höstdag, lite blåsigt har det varit men jag tycker det har varit skönt. Jag är också oerhört glad för jag har äntligen hittat en massör som masserar som jag själv..det tog "bara" 6 år😙

Vaknade tidigt i morse av att magen sa ifrån, det var toppen för jag somnade om igen en timma och det var lätt som en plätt. Många gånger när man vaknar sådär en timma ifrån den vanliga tiden man brukar vakna så är det inte alltid så lätt att just somna om🤪

Skönt att ligga och dra sig lite, hade ingen större lust att kika igeonm mobilen som jag brukar utan jag letade igenom nätet efter en tid för massage. Allt som var tänkbart i Skövde och Hjo var upptaget men i Tibro fick jag napp.

Jag blev oerhört glad då jag kände att kroppen bara skrek efter att bli omhändertagen.

Det blev frukost till de små i vanlig ordning och en shake och ett perfekt ägg till mig.

FROST, kunde det vara möjligt? Bilen var vit och likaså gräset, det hade varit under noll under tidiga morgontimmar.

Skönt med den där känslan att inte behöva ge sig iväg och jag satte mig med kaffet och planerade dagen.

Lite plock i köket, jag bäddade duschade och gick en runda med mina brunögda bästa vänner.

Efter det åkte jag in till Skövde och hämtade nycklar och skrev på ett komntrakt för den lokal jag ska låna under helgen, jag tog en latte ute i solen på Redfellas.

11:35 hade jag fått den enda tiden som fanns att uppbringa i närområdet och jag blev oerhört glad när kvinnan jag mötte berätade att även hon gått den massagekursen som jag själv gjort och mycket riktigt..ÄNTLIGEN bra massage som jag vill ha den🤩jag bokade in en ny tid nästa vecka och längtar redan dit.

Njutbart, avslappnad och ni vet så där nöjd man kan vara efter en behandling.

Jag stannade till på Sibylla och köpte mos, grönsaker och västkustsallad, det blev min lunch och fungerade fint👍

När jag kom hem så stuvade jag in Ada och Signe och åkte in till Skövde, igen. Jag gick en runda i Boulognerparken och det var skönt.

Efter det åkte jag tiill Grönsakshuset och ämtade den låda med svamp jag beställt, men ingen idé att tro att jag vare sig sig ska ha tur eller tid att bege mig ut i skogen och hitta den mängden själv, visst ska jag ut i skogen och kika över "mina" ställen men det blir inte förrän nästa helg, alltså den helgen efter den som kommer nu😙

En sväng till glada Rusta och efter det bar det av hem till gården. Ett längre samtal med min fina vän Lotta på hemvägen.

Jag drack en kopp kaffe och kikade igenom mail och fixade lite annat inför helgen därefter satte jag i gång med att förvälla all svamp.

Det blev ett par pannor😀

Jag tvättade av mig och bytte om inför kvällens möte och när hundarna återigen fått mat och jag fixat klart i köket åkte jag in till Scandic och träffade mina härliga vänner inom Zinzino.

Ett bra möte och härlig energi.

Hemma igen 21.30 och jag satte mig i soffläge och har nu strax klargjort för er hur den här dagen sett ut för mig🙃

Nu känner jag mig nöjd med den här dagen och rundar av här- jag lägger denna dagen i mappen bra dagar i mitt osynliga arkiv😎

Så godnatt alla fina människor, kram