24. sep, 2018

Är det konstigt

Tänk är det konstigt att man längtar bort nån gång sjöng Lena Andersson för längesedan och jag nynnade på den idag. Nej, det är inte alls konstigt för det gör vi alla då och då🙂

Idag har det varit en dag utan dess like på alla vis tror jag bestämt samtidigt har det varit en fantastiskt vacker höstdag som startade kylig med +3.

Sov bra i natt, tack för det👍och vaknade vid 7 av att Ada trampade omkring i sängen och ville ha uppmärksamhet.

Jag gosade lite med henne och gick upp strax efter det, hade tidig start idag.

Magnus var ledig men hade en del att bestyra så vi åt frukost tillsammans och även idag blev äggen perfekta😀löjligt eller inte men dagen brukar följa ägget- perfekt kokt ägg = en perfekt dag men i detta fallet har det inte stämt mer än vad det gäller vädret.

Efter frukosten duschade jag och gjorde mig klar och åkte in till butiken.

En del mail att gå igenom, skylta om samt städa gällde för dagen. Alltid trevligt att starta upp veckan med fin butik.

Lite småseg förmiddag men fram åt lunchtid åkte proppen ut. Dessutom kom 3 damer som ska gå modell på modevisning för vår räkning på måndag och provade ut sina kläder.

Full rulle och Therese kom och vi hjälptes åt att plocka samman allt.

Solveig kom och satte på kaffe åt oss.

Camilla på Direkt-Optik kom med snygga biljetter till vår modevisning 9/10, vi pratad även igenom helgens äventyr- OUTLET!

Jag hann med att formulera sms som sak ut till kundklubben, ringa samtal och så kom det 4 kvinnor till som skulle prova ut kläder.

Sanna på cityföreningen kom och ville göra en filmsnutt inför shoppinghelgen nu och just IDAG när jag kände mig som en rishög😙 en underbar kund var i det läget i butiken och sa men Annika, du är ju alltid snygg..tack för det💋 vissa dagar känner man sig ju lite sissådär..

När det mesta var klart så kom jag så äntligen iväg från jobbet och han med ett litet kort möte på P4, längesedan jag var där. Gott kaffe och trevligt sällskap minsann.

Tanka och hämta ut paket innan jag var hemma igen.

Gröt till kvällsmat. Magnus var hemma och hade haft en dag med allt möjligt som fanns på hans "attgöralista".

Han lade sig tidigt då det är jobbdag och jag sitter här och bloggar, planerar lite för det som komma skall, ska lägga mig snart.

Livet, här och nu..

I morgon är jag nästan ledig, ska in och hämta nycklar mm till lokalen.

Hoppas ni haft en bra dag, kyliga nätter= svalt sovrum💋

Natti natti/kram