Torsdag 20/9

20. sep, 2018

Ja det må jag säga, så oerhört stora kontraster på dagar, hur kan det vara så? Igår kändes arbetsdagen långtråkig, den var närstintill folktom och kassan var verkligen ebb och idag helt tvärtom på alla plan. Så fantastiskt kul det har varit idag😀dessutom fick jag till mig viia mail ikväll genom vår butiksansvarige att högsta chefen i denna koncernen vill ha de mail som skickas från vår butik🤪

Han skriver till mig på danska att mina mail är supergivande mm och jag känner mig oerhört glad och stolt över det. Han är ju chef över mer än 400 anställda med butiker 4 olika länder och vill ha mina mail..ja känner mig lite stolt att kunna vara inspiratör.

Så..i morse var en bra morgon, jag har sovit mest hela natten och kände mig relativt utvilad.

Magnus var ledig idag men skulle fortsätta hjälpa Heidi och Carl med möbelflytt. Vi åt frukost tillsammans och alla de ordinarie morgonsysslorna flöt på bra.

En vädermässigt skön morgon och fortfarande varmt ute.

Jag duschade och hann med allt det där ni vet som vi kvinnor gör på morgonen, bäddar, plockar och fixar lite här och var. Magnus tog morgonrundan med de små och Flisan och jag kom iväg i god tid🙂

Jag var något tidig till jobbet och det är skönt i bland så jag förberedde 11-kaffe, plockade med lite kläder i hyllor mm och läste mail.

10 åste jag upp och dagen körde i gång och innan lucn var dgaskassan klar och det ska jag få tala om, deet är en erhört skön känsla🤩

När Therese kom var kaffet klart, min härliga förmiddagskund hade lämnat butken, hon var så supernöjd och just detta att få hjälpa en kund med helheten, en helt ny garderob nästintill det gör mig nästan lycklig- det är en stor del detta yrke- helhetstänk.

Vi fick några härliga timmar jag och Therese och det var en bra dag med kunder hela dagen, och det var efter 17 så dog det så sista timman plockade jag i ordnng inför i morgon.

Camilla från Direkt-optik kom in och tog en kopp med oss, hon ska hjälpa oss lite grann framöver👍

Så, jag låste, mailade, räknade kassan och åkte nöjd och belåten hemåt, stannade till på Sörboden och hämtade ut ett paket.

Magnus var hemma och städade/tvättade Toyotan, den ska in på vinterförvaring nu.

De små gaphalsarna var glada att jag kom hem. Jag lagade middag och idag blev det stekt torsk, blomkål och en "röra" av svamp/paprika/lök/vin/buljong- mums, det blev supergott😀

En maskin tvätt och lite allmänt plock i köket och därefter blev det soffan i whiskeyrummet och ett litet glas rött och min blogg.

De har hotat med oväder frampå lördagen, vi hoppas att de överdriver😙

I dag lägger jag denna dagen i mappen med bra dagar i arkivet. En dag att vara stolt och glad över på många vis.

Hoppas ni haft en fin dag, en godnatt önskas/kram😘