18. sep, 2018

Flyttlasset..

Nej, jag har inte behövt flytta en enda låda men jag har hjälpt Heidi att börja sortera och placera i deras nya kök. Lägenheten är större men köket har mindre skåp och lådor, i vart fall kändes det så idag.

Ska sitta uppe till någon senare och invänta att hämta hem det yngsta barnet i min barnaskara. Så är det i bland som sagt när man bor på landet.

I dag har jag varit ledig och känt mig oerhört trött större delen av dagen, när jag var hos Heidi så släppte det värsta, behövde nog bara hemifrån😙

Jag vaknade 7, Magnus gick upp då och jag strax efter.

Heidi kom strax efter halv 8 och vi åt frukost tillsammans när de små fått sin del. Hon skulle sitta här hemma och arbeta under dagen under tiden Carl och Magnus tog det stora flyttlasset, det hade Edvin till hjälp under eftermiddagen också.

Gröt är gott till frukost när man är lite mer hungrig, annars är shaken tillräcklig👍

Magnus åkte så in till stan och mötte upp Carl och jag vattnade allt här inne och gick ut i växthuset och såg hur paprikorna färgas allt mer lila.

Jag gjorde mig vardagsklar och åkte till Malle i Korsberga. Ada skulle trimmas och jag lämnade av henne och mer mosträvig strävhårig tax fick man leta efter🙃

Hem och fixade kaffe med skummad mjölk åt oss och vi pratade igenom lite viktiga kommande saker.

Jag ringde några viktiga samtal och skrrev några mail.

Det blev dags att hämta hem en vältrimmad vovve som blev oerhört lycklig när jag kom💋

Heidi skulle ha lunchmöte i Skövde och jag lagade egen lunch- räkomelett som blev saftig och välsmakande.

Inköpslista skrev jag, bäddade, plockade rent i tvättstugan, rensade i lagret i massagen hann jag med innan Heidi var tillbaka och hon hade köpt med sig muffins till eftermiddagskaffet.

Skulle hjälpa far med lite handla idag och när det var klart åkte jag till Solbacken för leverans, passade på att handla en del till oss också såklart.

Efter det åkte jag till Heidis och Carls lägenhet och den var så fin med härlig planlösning. de ska renovera den en del men redan i nuläget kände jag en otroligt bra energi🤩

Vi plockade ut flera lådor med köksgeråd och det är ju oftast det som tar längst tid. Jag ska hjälpa henne mer till helgen då Carl beger sig till kungastaden för att vakta slottet.

Vi åt pizza på Alpina här i skövde och jösses vilka bjässar. Trodde Heidis pizza var en sk familjepizza till oss alla men så var inte fallet.🤪

När vi ätit klart åkte vi hem. En så underbart skön kväll med 19 grader varmt kl 20- otroligt eller?

När vi kom hem så packade jag upp det jag handlat, jag fixade jag klart köket som jag lämnat med diskbänken full..men nu är allt återställt igen.

Magnus har lagt sig och jag har Ada och Wera på var sin sida, Signe ligger Tv-soffan under en filt.

Jag ska hämta Elise som sagt närmare midnatt och efter det är det verkligen sängen..GÄSP🤨

I morgon är det ny hel arbetsdag och så blir det körsång i Hentorp med min älskade kör, det ska bli kul.

Nu ska jag inta ryggläge i soffan en liten stund. Jag får önska er alla en god natt och fin start på i morgon.

Natti natti/kram😘