14. sep, 2018

Drömmer jag eller?

Ja det kan man fråga sig- eller ska jag fråga mig själv kanske? - Annika, drömmer du eller är allt detta din sanning?

Jag har så enormt stor lust att faktikst delge er alla hur det senaste året har varit på mitt jobb, ja det senaste halvåret har väl varit till det bättre även om det varit tufft för mig som ny ansvarig i butiken, men halvåret innan..🤒

Besparar er alla sanningen för den känns nästintill overklig. Som en helt värdelös dokusåpa..

Vaknade kring 7 i morse, kändes lagom att vakna till då och Ada och Signe låg och tryckte på var sin sida, faktum var att jag kände mig som korven i brödet🤪

Magnus var ledig och skulle upp samtidigt så han skötte utfodringen och äggkokandet.

Jag plockade ihop lite arbeskläder till Elise, bytte sängkläder under tiden.

Ägg och shake och gott kaffe blev det innan vi gjorde oss klara och stuvade in de små i bilen.

Magnus skulle med ett tåg till Alingsås för att köpa en billig vinterbil.

De följde med mig till jobbet en stund då tåget redan då var försenat, det blev ytterligare en timma sent 😙

De hann till stationen innan himlen öppnade sig, det var banne mig som att hälla ut innehållet i  ett badkar utanför entrén, hjälp.

Förmiddagen blev kundmässigt riktigt bra trots regn och rusk, i bland blir det rätt så bra när det regnar och folk söker sig in.

Therese kom kl 12, hon satte på kaffe och det smakade gott med en bit choklad till.

Jag skrev några mail, skapade en aktivitetsplan, ringde några andra butiker för jag behövde lite information.

Dagen rullade på. Magnus ringde och berättade att bilen inte ens höll en kilometer, tur i oturen må jag säga och han fick pengarna tillbaka. Det fel som uppstod kunde lika gärna hänt i morgon och då vet man aldrig om det hade blivit ett så enkelt återköp🤨

Jag slutade 15, handlade på ICA- Kvantum åt mor och far och begav mig till Solbacken för veckostäd.

Tänk så skönt det är att se att ens föräldrar är så nöjda med tillvaron, inga krämpor längre och generellt tillfreds, det glädjer mig stort och vet ju att det till stor del är Zinzinos produkters förtjänst. 💋

På söndag ska jag gå igenom och prata/presentera just dessa fantastiska produkter och inte helt lätt tt inte sväva ut i egna erfarenheter. Önskar jag hade ett hologram att plocka fram.

När jag städat klart åkte jag hemåt och tog vägen över berget. En liten fågel flög lågt över vägen och hamnade under frampartiet och landade på vägen, jag stannade och plockade upp den och jag tror att den "bara" fått sig en tilltuffsning. Ögonen var med och den ryckte inte. Jag lade in den ett långt stycke på en skogstig och bad till alla ovan där att den skulle klara sig..

Jag tankade, hämtade upp Magnus och de små, åkte hem till djursätra och packade ur.

Magnus vände in till stan igen och hämtade upp Amanda på stationen och under tiden lagade jag middag. Idag blev det vit tonfisk med räkröra mm och en väl kyld Proseccco.

Vi åt och det var gott och trivsamt, vi röjde undan i köket och klockan hann bli 8.

jag satte mig och kikade igeonom mail FB mm och nu blev det till att skriva min blogg innan vi här nu ska spela lite kort innan läggdags.

Elise jobbar och åker efter det till Munkdal till Nataniel. Saknar henne här hemmaavskyr att barnen blir stora, ja ni fattar säkert vad jag menar..

Hur har er fredag varit?

Sammanfattningsvis är jag trött och känner mig lite less på vissa och vissa saker. Tänk om man bara kunde radera dem?

Mycket är på gång i min/ vår tillvaro, en hel del förändringar, kan komma att bli bättre än någonsin eller inte..drömmer jag eller inte?  Nej, faktum är att vissa saker har kommit ikapp- allt var väntat.

Nu blir det ett väl kylt glas bubbel och lite poker med de hemmavarande. Önskar er alla en fortsatt fin kväll.

Kram😘