13. sep, 2018

Olustkänsla

Då var det snart slut på ännu en dag och jag kan inte påstå att denna dagen tillhör en utav mina favoriter.

Kan inte exsakt sätta fingret på vad som skapat denna växande olustkänsla men den infann sig allt mer efter det att jag kommit hem. Känner mig irriterad, vill vara ifred och trött på det mesta just nu.

Visst vet jag flera olika anledningar och orsaker till detta men det har ju fungerat bra innan..hm😥

Morgonen var ljus och fin, det blåste lite men inte gjorde det något.

Upp vid halv 8, kokade ägg och matade de små. Magnus jobbade och hade begett sig långt innan och jag vaknade inte denna natten, inte ens av det👍

Det blev en shake idag , kände mig inte hungrig alls i morse men näring måsta man ju få i sig ändå ju.

Jag bädddade, duschade och blev klar i god tid och stuvade in taxfröknar och det jag skulle ha med mig och åkte in till stan.

Stannade vid Boulogner. Min vän Eva bor strax intill där och jag ville gå en runda runt sjön innan jag lämnade in dem till henne. Då såg jag attt jag glömt det ena kopplet😠morr så besvärligt det blev.

Inga bekymmer för mig att ha Ada lös men inte för andra.. jag ringde Edvin och Heidi men de var ju på jobbet så efter den härliga promenaden åkte jag till Granngården och köpte ett nytt koppel. Svinaktigt dyrt men vad hade jag för val..? Åka hem hann jag inte så..

Jag blev sen till jobbet men då jag förberedeer kvällen innan oftast så är det inga bekymmer att var lite sen någon gång.

Första timman var seg, de bygger ju om gatan utanför och visst tusan har det påverkat 😮

Therese kom kl 11, kaffet var klar så vi tog en kopp och efter det blev det lite fart i butiken, kul😀

Men efter lunch blev det segt..Solveig kom in och livade upp stämningen, det blev 3-kaffe innan Therese gick hem och jag blev ensam kvar.

Trist eftermiddag, vädret är för varmt för vinterkläder och det känns som det behöver hända något nu..väderomslag och gatan måste bli klar.

Jag låste butiken kl 18, körde och hämtade upp de små och fick en burk med ketchup som Eva hade gjort, och när jag kom hem värmde jag soppa och hällde lite ovanpå och det var en så underbar smakförstärkare MUMS💋det var mer en god sås än ketchup även om receptet var tanken att bli en slags ketchup.

När jag ätit klart plockade jag med lite av varje här hemma och slutligen satte jag mig i soffan och både Ada och Signe har lagt sig tätt intill.

Magnus kom hem för en stund sedan och fick en tallrik soppa han med🙃

I morgon jobbar jag kortdag, slutar 15 och ska åka till Solbacken och veckostäda.

Magnus ska åka till Alingsås och köpa en vinterbil och hämta Amanda, hon ska vara här över helgen.

Jag hoppas allt känns lite bättre i morgon, säkert tillfälligt bara😙

Önskar en bra kväll och en godnatt/kram