Tisdag 11/9

11. sep, 2018

Tänk vilket arbete jag gjort, klappar mig på axeln och känner en STOR glädje😀

Så många människor jag gett information om denna möjlighet att kunna på sikt må lite bättre och än mer glad och varm inombords jag blivit av möten och samtal där människor berättat om små eller stora förändringar till det bättre och vissa har fått nästintill mirakulösa förbättringar💋

ZINZINO TOP TEAM är verkligen något att vara stolt över och jag strävar mot nya mål, att kunna hjälpa fler till en bättre hälsa🤩My mission- inspire change in life!

Nyligen hemkommen från Skövde och möte med mina arbetskamrater inom Zinzino. Detta möte var lite extra kryddat idag och bättre än på länge, härlig energi.

Fick också under dagen ett mail inför det kommande stora eventet i Globen i slutet av oktober med inbjudan till extra utbildning, det ser jag fram till😀

Ledig har varit rubriken för idag och faktum är att jag inte arbetat så mycket idag, bara lite på hemmaplan för detta med att prata om oljan räknar jag inte som ett arbete längre utan något jag pratar om mer än väder och vind-

Natten till idag var lite orolig sömnmässigt, varför är inte helt klart men lite för trångt, lite för varmt😙

Magnus gick upp vid 02:30 och jag låg vaken till timman efter det..

Slutligen vaknade jag och gick upp vid halv 8, gav de små mat och kokade ett ägg som blev perfekt och mannagrynsgröt med havremjölk och äpplemos, rena lyxen.

Jag väckte Elise som skulle åka med bussen 8:50, hon var lite morgonseg a´la tonåring.

När jag kört henne till bussen fortsatte jag till korsbeerga och hämtade hundmat för Olgas räkning och visst fick jag gosa med alla de underbara små taxarna varav tvvå valpar som var så ljuvligt söta så..wroahhh🤪hade jag fått hade de följt med hem..

Jag hämtade upp Ada och Signe och åkte upp till byn och gick en längre promenad i regnet. Jätteskönt faktiskt, ett lätt ljummet höstregn.

Väl hemma igen satte jag på en tvättmaskin, målade naglarna, värmde soppa till lunch och duschade efter det.

Jag ringde några samtal, mycket viktiga sådana, skrev några mail och efter det åkte jag till Tidaholm och träffade en sprudlande väninnan där som är superrolig.

Hon hade gjort en smaskig smoothie och jag fick kaffe.

Efter fika och sjuk humor åkte vi till en skoaffär i stan. En trevlig kvinna ägde butiken.

Jag köpte ett par snygga boots i vinrött.

Så bar det av hem till Värsås och hämtade upp Elise i byn, vi åkte hem och jag lagade middag och hängde tvätt.

Vi åt, jag gav de små mat och Magnus kom hem.

Det blev dags att åka in till stan igen och möte på Scandic, det blev ett bra inspirerande möte och jag kände mig nöjd när jag åkte hem.

Höstkänsla, det blåste och massor av små löv blåste och virvlade omkring längs vägen, jag älskar verkligen detta och fortfarande är det inte kallt utan nästan ljummet.

När jag kom hem kände jag mig pigg och på g, en GT och blogg nu innan läggdags, inte det minsta sugen på att lägga mig men jag ska på frukostmöte på lokaltidningen SLA i morgonbitti så det får väl bli relativt snart.

Har ni haft en bra dag?

Nu rundar jag av och önskar er härmed en god natt😘