Elise har idag varit högt uppe i luften med pappa Bengt😀de har åkt Paramotor-tandem, Bengt har en sån"leksak"🤪

Jag tycker det var modigt gjort. Det ser ju onäkligen härligt ut och visst skulle jag vilja men.. där är jag dessvärre feg då jag är oxe och vill ha båda fötterna på jorden.

Det har varit en bra dag idag, Zinzino har varit en röd tråd hela dagen och som en tankeöverföring kom en vän till mig in i butiken och bokade in ett "stick" nu i kväll efter jobbet. En annan kund ringde under dagen och ville ha lite mer info- mer olja till folket!

Dagen startade tidigt. Jag vaknade halv 7, duschade och både Ada och Signe reagerade inte när jag gick upp för det var liksom för tidigt.

De små fick mat, jag bäddade och gjorde mig klar, skaade till en shake och svepte den innan vi for i väg in till skövde på morgonmöte.

De var redan på plats och pysslade med det vi skulle ha till frukost, så mysigt💋

Ett bra möte där vi lyfte fram både ris och ros och vi vet ju tids nog kommer rosorna ta över helt.

Några bra beslut fattades och vi kände oss nöjda. Vår nya vän och kommande arbetskamrat kände sig bekväm med oss så det kommer att bli toppen framöver.

Mötet avslutade och Solveig började jobba tidigare då hon redan var på plats. jag åkte med Ada och Signe till Eva som skulle ha hand om dem idag.

När jag var tillbaka satte dagen i gång på allvar och vi fick ett par riktigt roliga timmar😀

När jag skulle hämta lunch hos grannen Mamma Mia satt en annan vän och BC utanför och pratade bort en längre stund och jag känner tacksamhet över.

att känna så fina mysiga människor.

Lunch, några samtal och så i gång i butiken igen.

Jag och Solveig drack kaffe och så blev jag ensam kvar och eftermiddagen blev seg.

Någorlunda nöjd med kassan låste jag och åkte hem till trrevlig ny kund.

Elise var snäll och kom in med min dator som jag inte fick med mig idag, hon berättade att flygningen var så häftig🤩

Älskar mitt så viktiga arbete med denna olja- en fullvärdig pensionsförsäkring!

Jag hämtade upp de små som hade haft en mysig dag hos Eva, vi åkte hem och jag åt lite gröt, plockade i ordning lite i tvättstugan, vattnade inomhus och allt ute.

Nu har jag satt mig här för att delge er mina kära läsare deenna dag som varit till stor belåtenhet och ett sms nyligen blev liksom knorren på dagen.

Har ni haft en fin tisdag? Hoppas det, jag lägger den här dagen till arkivet i mappen BRA dagar och ler belåtet för mig själv.

I morgon återigen tidig start med nytt morgonmöte med Cityföreningen, trevligt.

Nu ska jag ta ett litet glas rött och njuta, natti natti ttill er alla😘/kram