1. sep, 2018

Till skogens djur

1:a September- ❤ligt välkommen du höstmånad som är en transportstrecka till vackra Oktober. Jag välkomnar hösten i sin helhet med allt den för med sig både vädermässigt- frukt och bär-svamp med lite tur, alla vackra färger i naturen överallt- alla mysiga kläder man äntligen får sätta på sig😀innemys med ljus och goda viner vilken kväll som helst, kanske lite nya recept med inspiration från nya recept, ja hösten är min stora favorit!

I morse vaknade jag halv 8, jag låg och drog mig, kikade igenom min telefon och gick upp när hundarna lämnade sängen, det var dags för frukost.

Magnus hade gått ner före mig i dag och tog den delen av morgonpasset🙂

Jag lagade gröt idag och blåbärssoppa till den blev toppen.

Måste erkänna att jag faktiskt var mer än trött efter gårdagen i sin helhet, massor på jobbet och sedan fullt ös på konserten- vi levererade🤩

Väl på jobbet fixade jag med lite papper, småstädade och öppnade dörren 9:47.

Mycket folk senare under dagen på stan, matfestivlaen forsatte idag UTAN regn. Faktiskt solig och riktigt skönt ute, folk gick i kortärmat.

Solveig kom halv 12, vi drack kaffe och fick några timmar tillsammans 😀

Therese och Patrik kom under eftermiddagen och tog en fika med oss.

Eftermiddagen blev något lugnare och jag hade nog kunnat stänga seenare idag men även jag vile gå hem😙

Färsk kyckling i bitar, samt varmrökt lax köpte jag med mig hem.

När jag lämnat av detta hemma ååkte jag till Tidaholm och lämnade en blus som en kund fått med i fel storlek hem- kvinnan var så oerhört tacksam för denna service- hon sa att det var en riktig solskenshistoria, gullig dam. Vad som var riktigt lustig var att hon hade en likadan bil som min- samma färg..det blev lite bilsnack😀denna kunden kommer att komma tilbaka-tro mig.

Jag vände tillbaka hem, Magnus hade tänt grillen och fixade kyckligen, jag löste kall vitlökssås och salladsbiten.

Elise och Natte var hemma och orkade inte gå på någon festival utan ville ha hemmamys i stället, klokt val👍

Efter maten donade jag men nya dörrkransar och lite annat plock innan jag slutligen hamnade i whiskeysoffan med Ada och Signe., ha ha- whiskeysoffa, jo jag tackar jag- tänk en hel soffa med smakfull wiskey🤪

Nu när jag bloggat klart tänker jag bara koppla av, ska beställa/boka massage- känner det välbehövligt men det har inte blivit av men nu så.

Har ni haft en bra helg so far?

I morgon är det söndag och jag är ledig men har allt fyllt upp den så vitt jag vet. Jobbar ju gärna med min verksamhet och jag ska städa hos mor och far.

Nu blir det ryggläxe med två små fuktiga nosar med whisky in the sofa💋

Har sorterat äpplen idag, de stora sparas och de mindre blir en transport ut till skogens djur.

En fortsatt trevlig kväll önskas/kram