Torsdag 30/8-fredag 31/8

31. aug, 2018

Vilken underbar konsert..helt fantastisk och jag är helt slut, liksom uttömd  på ett härligt sätt men det var det värt. Hade fel skor att stå i så nu sitter jag med benen/fötterna i högläge, har ett litet glas vin, en skål med chips och myser. 😀

Jag börjar med gårdagen.

Heldag på jobbet en hel del att göra och det var roligt att det var lite mer att göra, det är ju så det ska vara så här års. Vi klarade budgeten och det är alltid skönt👍

Efter jobbet kom Viktoria och vi åkte till Töreboda och till vår vän Helena. Vi skulle hålla möte med oljan och vi satt i Helenas uterum.

Trevliga kvinnor fanns på plats, några som är vänner sedan årskiftet. Det bästa med detta arbete, eller jag menar en utav de många saker som är bra och roliga med detta arbete är att man träffar många fina människor💋

Kaffe, gott fika, underbara päron- massor av prat, genomgång av test 2 för några utav dem och så kul att se dessa förbättring- GULD värt.

Kvällen blev sen, jag och Viktoria var tillbaka vid 23 i vår by.

Nöjd men trött kom jag i säng strax efter midnatt.

I morse vaknade jag halv 7, jag duschade, åt frukost, fixade i tvätttstugan.  Då Magnus var hemma idag så han fick ta morgonrutinerna.

Regn och lite höstlik morgon, inte mig emot. Jag skulle åkt ett ärende innan jobbet i morse men glömde det jag skulle haft med mig på jobbet så..😙

Massor projekt i stan, bygge och matfestival och detta innebär att centrum känns rörigt generellt men, det kommer ju bli bra kan jag tro.

Jag öppnade butiken 10, det kom kunder nästan direkt idag och det är ju alltid trevligt. 

Jag hann dammsuga halva butiken, ställa ut bord med fint erbjudande på pullovers, samt plocka i ordning innan Therese kom. Vi drack 11-kaffe och pratade igenom dagen.

Jag behövde nya svarta byxor att ha till kören, det är enda gången som jag använder svarta byxor undra hur många människor det är i världen som använder det så enormt lite..jag provade alla vi har i butiken men eftersom jag egentligen inte vill ha några så var det inga som passade🤪

Jag hade en inbokad lunch med Heidi idag och vi åt inne hos grannen Mamma Mia.

Trevligt, vi har bestämt att vi ska göra det en gång i veckan.

Jag skulle sluta kl 15 men det blev att jag var kvar längre, vi hade en hel det att göra, det kom vinterkappor- dufflar och fina kappor så jag stannade kvar och fixade klart detta. 

En tur på staden innan jag gick tillbaka till jobbet, bytte om och fixade till mig, så gick jag och Therese under varsitt paraply ner till kyrkan.

WOW, jag säger bara detta.. när man sjungit sig hes eenbart på övningen🤩en underbar övning- sådan energi och alla var vi bättre än vanligt.

Kyrkan blev fullsatt och vi levereade tillsammans och härligt att få träffa dessa människor från Gospelverkstaden/Stockholm, så duktiga.

Nöjd, trött, ömma ben och fötter men som sagt nöjd över denna kvällens konsert.

Jag gick tillbaka till jobbet när det var slut i kyrkan och hämtade mina saker, körde hem genom ett regnigt landskap.

Skönt är bara förnamnet att komma hem. 

Amanda och Magnus satt och såg en film, jag bar in allt jag hade med mig från stan och irriterade mig på lite av varje, kan bli det i bland när jag är trött och saker ligger lite här och var/överrallt🤔

Nu är allt på plats, jag tog en shake då jag missade kvällsmaten, ett glas vi och liite chips och nu har jag starx skrivit klart och ska lägga mig i tid, ny arbetsdag i morgon.

Elise och Natte (Nataniel) är ute på staden och besöker Matfestivalen. Magnus och Amanda tog en runda där i kväll.

Nu ska jag dricka upp mitt vi och krypa ner i min säng och låta gospelfeelingen vara kvar i mina sinnen.

Tack för idag alla berörda.

Godnatt/kram😘