29. aug, 2018

Ny look

Ett litet glas vit gräddig likör sitter jag och smuttar på i nuläget i väntan på att en tvättmskin ska bli klar. Kom nyligen hem ifrån stan, hämtaade upp Elise och hennes "vän" Nataniel. De kom med buss/tåg från Munkedal/Uddevalla och det har varit lite strul på vägen för dem med trasigt lok..MEN nu är de här i allafall😀

Ett glas likör för att fira att vissa pusselbitar har fallit på plats och det känns så oerhört bra att jag knappt tro att det verkligen är så.

I morse vaknade jag kvart öveer 6 av att Ada var uppe och rände och ville komma upp och lägga sig igen hos mig. Det var ingen idé för mig att somna om eftersom jag skulle in till stan tidigare än vanligt på sk frukostmöte för BC i stan.

Jag utfodrade de små, drack en shake, duschade och begav mig in till Scandic. Mitt första möte, många kända ansikten.

Det var ett bra möte, vi i centrum måstee "hålla ihop" jobba mot samma mål 👍yes, yes.

Jag gick till "min" butik, låste upp och startade upp dagen.

Therese kom vid 11, vi drack kaffe och jag igenm lite av vad mötet gått ut på.

Dagen blev lugn kundmässigt men jag har lite annat att stå som måste görass då det finns saker som varit och är eller mindre eftersatta sedan en lång tid..😙

Jag blev ensam kvar, grejade med allt möjligt plock, varor och kunder. Låste kl 18 och var kvar och fixade lite med mitt egna, då jag skulle till Hentorp och sjunga idag så var jag kvar.

Äntligen startade kören upp för denna säsong och visst tycker jag den borde kört i gång för längesedan..

Magnus har varit ledig idag men jobbat för Grimmevids idag, tur man bedriver allehanda verksamhet där alltså allting ingår😙

Vi övade inför kommnade stora konsert nu på fredag kl 19.00 i stora kyrkan i city, som vanligt är väl kyrkan fullsatt redan efter 18 så kom i tid..

Efter sången åkte jag hem, tog lite kvällsfika och satte på en maskin tvätt, jag hämtade kidsen i stan och nu har jag fixat klart i tvättstugan, bloggat klart och strax väntar sängen.

Ny heldag i morgon efter det åkeer jag och Viktoria till Töreboda med möte/Zinzino🤩me like.

Har ni haft en fin dag? Fått gjort det där lilla extra kanske som ni tänkt göra ett par dagar men inte fått gjort?  Så är det ju för oss alla då och då, eller hur..

Jag är glad, jag har fått ett oerhört gentilt erbjudande av en utav de störta hyresvärldarrna i Skövde, det finns ett stort hjärta bland folket, de vill hjälpa mig/oss❤SÅ glad och tacksam för det och med lite finurlighet kommer det att bli rikitg bra- frukostmöte med "mina" töser nästa vecka-😀

Nej nu rundar jag av här, önskar er alla en god natt och en bra start på i morgon. Natti natti/kram.