28. aug, 2018

Är du balans?

Om man är balans eller inte vet man inte förrän man tagit detta blodtest.

Jag hade ingen aning om detta med fettsyrebalans och att den eventuella obalansen är avgörande för oss huruvida vi faktiskt mår på insidan, nu vet jag hur jag mår -hur min kropp mår och den har faktiskt aldrig varit i bättre skick😀och självklart har jag mig själv att tacka för detta och Zinzinos fantastiska produkter.

Inte visste jag heller att man kunde jobba med detta företag på ett väl organiserat fungerande vis, med ett system som innebär att det fungerar för alla som sätter sig in i det, så enkelt och roligt, det är bara gratulera alla er som fått chansen att se möjligheterna med Zinzino👍

Som ni förstår har jag varit på ett möte i kväll och ofta kommer hem från dessa möten med ny inspiration.

I morse vaknade jag 7, Magnus hade då åkt till jobbet för länge sedan. Låg och drog mig en stund, jag har ju varit ledig idag och visst hade jag tänk lite sovmorgon men men..

Sängkläderna hängde jag ut, det var en lite höstlik morgon och jag tog ett par djupa andetag🤩

Flisan började tidigt idag och gav sig av innan kl 8.

Ada och Signe var nere samtidigt idag för ovanligheten skull, de tyckte om att nosa omkring i det fuktiga gräset, våta om nosarna när de kom in.

Efter frukosten plockade jag i ordning ppå lite rent tvätt, bäddade och gjorde mig klar för ärenden i staden.

Jag släppte av hundarna hos Eva, en rara dam som går ut med Wera-Heidis hund då och då, efter det åkte jag ner till jobbet och drack kaffe med Therese.

Det hade kommit en låda med sjalar och scarves och kan ni tänka er- det kom minst 3 som var intressanta färgmässigt för mig🤪

Efter det åkte jag och köpte uteväxter till stora entrén, dax för uppdatering.

Hem snabbt och sopade av och ställde upp det det jag köpt men då jag hade tid hos frissan så hann jag inte fixa allt utan får ta det på...torsdag morgon.

Till stan, 2 timmar senare var jag med lite ljusare slingor och visst- jag lär väl vänja mig😙

Efter frissan gick jag ner till Scandic och tog en räksmörgås och kaffe innan mötet körde i gång. träffade mina fina vänner där💋

Inspire change in life..2 timmar senare åkte jag och hämtade de små liven hos Eva och åkte hem till gården.

Skönt att komma hem.

Ett litet glas rött, lite nötter och en stund här vid datorn innan läggdags.

I morrgon blir det tidigt iväg då jag ska på ett frukostmöte på Scandic innan jobbet och på kvällen börjar kören igen. Vi ska ju sjunga på Matfestivalen nu på fredag så vi behöver öva..

Hoppas ni haft en fin dag och en skön kväll, natti natti/kram😘