Tisdag 21/8

21. aug, 2018

Så var ännu en kväll till ända, jag är lite extra trött idag då det varit en seg dag jobbet och då brukar det dra ner mitt tempo lite. Somnade lite väl sent i går och vaknade något för tidigt men men, man är ju inte äldre än att man klarar av det🤪

När jag kikat igenom min telefon var Ada redan på väg ner, hon ville ut snabbt och skälla in den nya dagen och det var en fin sådan. Dagg i gräset och en luft som kändes aningen kylig i skuggan,  jag tog på mig träskor och gick ut en sväng i det blöta gräset. Så mycket frukt det är på alla träden, tror det var likdant 2015 när träd föll av tyngden av frukt😮jag tog med mig några plommon och gick in.

De små fick sin frukost, jag kokade ett ägg som blev för hårt, det fick bli gröt idag igen då shaken är slut. Vi äter båda rätt så mycket av den i perioder och den tar alltid slut..

De vanliga morgonbestyren, bädda, fixa till mig och efter det blev det en längre promenad då det fanns bra med tid över.

Så skönt, ville inte in men plikten kallade så det var bara att bege sig.

Två par bruna ögon kikade lite sorgset på mig, inte vill man se in i dem och berätta att man blir borta hela dagen inte.. de kom ut en stund såklart- Ingemar hjälpte mig idag😀inte alltid enkelt att pussla till detta men nu har min ena granne sagt att hon kan lösa detta någon dag i vecka och det är ju guld värt🤩

Vägen in till jobbet kändes lite lättare idag, skönt när det är så.

Dock blev dagen i sin helhet rätt så seeg, tur att Solveig kom och livade upp stämningen med lite röj bland hyllorna.

Lite folk i rörelse, supertrist men jag misstänker att de är lite avslagna och inväntar lägre grader så stickade tröjor blir mer aktuella🤪

Dagen gick, jag fick massor gjort, det kom ursnygga stövletter från MICHA, konstigt jag hittade ett par som passade fint😙det blev dagens höjdpunkt.

Jag låste och åkte hemåt, kom att jag missat i att ställa in gatuprataren men Hanna- frisören var kvar och löst detta, toppen.

Väl hemma var det några som blev mer än glada, så lyckliga och när de är extra glada så låter de så hjärtskärande.

Vi gosade och de fick mat. Efter det gick jag ut i den härliga kvällen som var varm och trivsam. Jag gick igenom trädgården det sista och vattnade i växthuset, plockade lite fallfrukt, så mycket mogen frukt, behöver några rådjur permanet här ett tag nu😀

Magnus blev sen hem i kväll, jag åt kvällsmat innan han kom.

Han har lagt sig redan eftersom han ska jobba i morgon, igen.

Jag ska sitta uppe och vänta på att klockan ska bli 23, då ska jag hämta Elise inne i stan. Det går ju så dåligt med bussar på vardagar vilket jag kan förstå..gäsp, visst hade hon kunnat massa sig hem tidigare men nu blev det inte så.

Har ni haft en bra dag? Det har jag om än lite för seg, men det bästa av allt, det kommer en ny i morgon och då är jag ledig från butiken men lite annat på g.

Nu säger jag godnatt till er och önskar er en god början på i morgon💋

Kram