Fotoalbum

Äntligen framme!

Supertidig start. Jag vaknade 2:58, hade ställt mobilen på 03:30 men som ni vet när man ska iväg så har liksom redan lite på g dagen innan..😙

Vi kom iväg i rätt tid, hämtade upp Heidi och Edvin.

Magnus hämtade upp Eddie och Gabriella. Resan ner till Landvettr gick superbra, lite trafik så tidigt på morgonen gjorde att vi kunde hålla bra fart utan div störningar.👍

Efter incheckning av vår väska åt vi frukost och Eddie den stackaren grundade med en öl då han är oerhört flygrädd. Så jobbigt

Detta med att flyga, jag älskar starten mest och därefter landningen, denna power. Sådan kraft när man sugs bakåt i flygstolen och planet bara rusar iväg och slutigen lämnar marken, då känner man sig som barn på nytt i just det ögon blicket.

Vi gjorde ett kortare stopp på en mack och köpte kaffe/frukt mm och därefter fortsatte vår resa till Kouvola där vi mötte upp Antti, Idun och Anja.

Där åt vi lunch på ett köpceter och köpte lite presenter till Edvin som fyller år idag.

Resan fortsatte och vi stannade till i Imatra, där en utav pappas systras har bott när vi var små. Komer inte ihåg mycket av den lilla staden.

Vi fikade och tog en promenad där.

Så vidare mot slutdestinationen och den vägen går delvis nära ryska gräsnen. Vi tog en liten omväg så vi kom så nära det bara går. Särskilt mina gossar tycker detta är oerhört spännade och vägen blev bara mndre och mindre och slutligen kom vi ut/upp på en grusväg och det fanns tydliga skyltar med boxar på marken antaglien med sändare i.

Vi stannade och fotade, kissade och spekulerade huruvida det skulle komma gräsnvakter utspringande från skogen och vi gick förbi denna sändare..

Så åkte vi vidare och vi kom till Kitee. Det var sig likt, jag tyckte det kändes lite mindre än för 25 år sedan.😙

Vi stannade och köpte kvällsmat och frukost.

Mycket har ju förändrats dessa år och vägen kändes lång från staden ut till stugan och vi åkte faktiskt förbi. Anja ringde en faster, hon som nu mer ägen detta rara ställe som var farmor och farfars sista boende och vi vände och kom slutligen fram.

Allt var förändrat, jag kände inte igen mig alls faktiskt, det hade gjorde en enorm upprustning, huset var ombyggt och flera småhus fanns nya samt en ny bastu.

När vi kom in så stimmade vi runt allihop och vi syskon pratade i mun på varandra om upplevelser, förändringarna minnen mm, det blev en intensiv stund💋

Vi bäddade, packade upp, åt kvällsmat, vissa utav oss lade sig tidigt och vi syskon bastade och pratade minnen, så mysigt.

Natten tog vid och vi kom alla till ro.

Idag är det Edvins födelsedag, 24 och ska få bestämma schemat förr dagen oc vad vi ska äta, så brukar det vara för mina barn 😀

Åteerkommeer i kväll, ha en fin dag nu alla/kram