10. aug, 2018

Oerhört tyst

Mycket längesedan det var så tyst här hemma, oerhört tyst. Inte ens hundarna ger något ljud ifrån sig. Endast pendeln från en klocka i trä som står på ett högt skåp i rosa rummet intill, faktum är att det är sövande så det blir sängen för mig relativt snart.

Tänk att det KAN vara så ljudlöst, det har dessutom nästintill slutat att blåsa och mycket som fanns därute har blåst sönder eller blåst ner och bort en bit, möblerna stog kvar i alla fall😙

Har ni haft en bra dag? En skön avkopplade kväll?

Det har jag haft, är nöjd med arbetsdagen och kvällen även om den varit alltför tyst och lugn men faktum är att jag har lärt mig uppskatta dem😀

Blixtar ooch dunder väckte mig ca 02:30 och det måste varit flera oväder som varit i gång samtidig för det blixtrade mest hela tiden.

Jag lyckade somna om rätt så snabbt, hörde att Magnus begav sig till jobbet strax innan.

Vaknade 7 igen kikade igenom telefonen och gick sedan upp och satte i en toning i håret.

Frukost för samtliga hemmavarande flickor och även Signe äter upp allt nu för tiden.

En dusch, bäddning samt en del annat plock som vanligt.

Ada och Signe fick följa med in till stan, de blev så glada och de är oerhört söta när de är glada💋

Marie blev glad över att få rå om dem och jag åkte ner till jobbet.

Endel mail och fix med damsuga, damma, torka ur entren från byggsand mm, låste upp strax före 10 och välkomnade första kunden.

Det blev en helt ok förmiddag, några samtal med planering inför kommande helger med jippon i stan.

Solveig kom och hon hade kaffe med oss och det var gott att ta en eftermiddagsfika.

Jag uträttade ett ärende och hämtade upp de små innan jag åkte hem till hela havet stormar😥

Det nya parasollet hade blåst sönder, de stora fina krukorna samt innehållet, möbler låg fällda mm ja det såg inte alls roligt ut.

Magnus var hemma meen påväg in till staden för endel ärenden, vi möttes i dörren i princip.

Projekt packa funderade jag på en stund och fick till det också. Vad ska man ta med sig? Mestadels regn nästkommnade vecka även i Finland, jahaja😥

Grönsakssoppa blev det till middag och Magnus åt lite innan han gick och lade sig. Han ska börja vid midnatt så det blev tidigt..

Det hade mojnat lite och jag gck ut en sväng med de små och faktum var att det kändes lite kyligt i vinden och dessutom luktade det bedrövligt nu när de håller på med detta gödslande..fy.

Så hamnade jag i soffan i whiskeyrummet utan whiskey, tur det för annars hade jag somnat tror jag. Det blev ju en riktigt tidig första vakna timma när åskan gick och det känner jag av nu.

Det är dags nu att bege mig upp till damrummet och göra kväll. Ska bli så skönt att lägga kroppen i viloläge strax.

Ny arbetsdag och innan den åker jag till Solbacken och städar och lämnar Ada och Signe för de ska ska stanna där de första 5 dagarna när vi är borta.

Hoppas ni haft en bra dag och kväll😀

Natti natt/kram