Onsdag 8/8

8. aug, 2018

Ännu en dag till ända och när jag kom hem var det fortfarande varmt och fuktigt, usch! Vilken dag det har varit, alldeles för varmt och och ca 34 grader inne i city så inget att undra på att det varit dålig handel😙

Magnus drog tidigt i då han han har haft arbetsdag, jag vaknade 6 men somnade om till ca 8. LEDIG förmiddag och då måste man ju åtminstone försöka ha sovmorgon.

Kikade igenom telefone innan jag gick upp och gav det små sin frukost.

Ägget blev mycket bättre idag, detta med hårda äggulor, förstår inte hur man kan tycka om hårkokta ägg eller genomstekt kött. ja nu för tiden äteer jag i princip inget kött heller så..MEN vi är alla olika och gillar olika saker och tur är väl det ändå.

En fömiddag med mycket att bestyra. Jag torkade ur all fönster, bytte sängkläder, städade ur Flisans rum- curling, jag vet men i bland bara jag måste..🤨körde 3 maskiner tvätt, hade lång dusch lite SPA inriktad, fixade till mig och skulle avslutningsvis gå en runda med me Ada och Signe..värmen slog emot oss som en vägg när vi gick ut..FY!

Det blev inte så lång runda direkt, ingen utav oss som orkade.

Jag åkte in till stan på ett möte innan jobbet, ett trevligt sådant, yes👍

När jag kom till butiken var det strömavbrott, de som bygger om på gatan hade grävt av en kabel, men de var snabba att fixa detta och snart var allt igång igen.

Under tiden gick jag och köpte kaffe till mig och Solveig.

En seg eftermiddag, skralt med folk men fullt förståeligt i denna ökenhetta, pust!

Christina, den kvinna som ska hjälpa oss när jag är på semester nästa vecka kom och fick vara med och kika hur avslutet av dagen går till, sagt och gjort och 18:10 var vi på väg hemåt.

Jag åkte på ett möte/testgenomgång och det kommer nog att på sikt bli bra får vi tro💋

Regn ochh ösregn följde min väg hem till gården och det kändes mer än välbehövligt.

Magnus var hemma och torkade golv när jag kom hem.

Jag stekte tonfisk och gjorde en spenatröra med färska champinjoner och en avokadoröra till detta. En maskin tvätt ytterligare matade jag innan vi åt.

Efter maten plockade jag undan och efter det gick jag ut för att vattna och ett underbart härligt ljus ute, dovt och mysigt- himlen var oskyldigt blå.

Nu har jag snart skrivit klart detta avsnitt av min följetång -Livet här och nu, strax ett avsnitt av Lie to me när tvtten är klar sedan säng. sova sova säng säng säng..

Antar att de flesta hafte en svettig dag, hoppas det blir svalare snart.

Natti natti/kram😘