29. jul, 2018

Min stund..

Söndag, en dag som är den sista i veckan som jag räknar det i allafall. I nordeuropa brukar man räkna måndag som första veckodagen men i nordamerika och i katolska länder är söndag dag ett och i islamiskt dominerande länder är lördag veckans första dag, så alltså beror det på vart du bor. 

Ja denna söndag har varit bra generellt, jag har fått massor gjort och hunnit med det mesta som jag har känt att jag har haft lust med.😀

Magnus började rätt så sent i morse då ha har tur till skåne idag och han förväntas nog hem den närmaste timman. Vi hann äta frukost tillsammasn sedan åkte han och jag rev ur vår säng.

Efter det satte jag mig och pusslade ihop ett schema för oss töser i butieken och ja, inte helt enkelt men det ser ut att bli riktigt bra.👍Får hoppas att det blir det i praktiken också.

Lugn och skön morgon, yoga hann jag med, eller rättare sagt tog jag mig tid till.

Så ringer det på dörrklockan och det är min ena ganne som har katter och säger att den ena kissan ramlat ner i gödselbassängen HJÄLP så hemskt.

Hennes man var på väg dit med stege och som tur var har den ju torkat till så lyckligtvis kunde kissen ta sig upp själv. De förlorade en katt för inte så längesedan och allt lutar åt att den drunknat i skiten. Kan tillägga att staketet som skulle/ska finnans runt en sådan bassäng är INTE intakt på nått ställe och håller heller inte måttet höjdmässigt😠

Jag skrev en inköpslisat på vad som skulle handlas och så tog jag med mig pantflaskor och taxar och åkte till Solbacken.

Även mor och far är less på värmen. 

Pappa tackar Zinznio för en så pass mycket bättre nattsömn nu så han går inte ens upp längre om nätterna🤪underbart, verkligen. En sådan enorm förbättring.

När jag städat klart stuvade jag in tvättpåsar och taxar och åkte tillbaka in till Skövde och mötte Edvin som stod och väntade på mig. Han skulle ha hand om Ada och Signe under tiden jag var och handlade.

Svalt och skönt på ICA, jag pantade och köpte allt som stog på lappen och inga utsvävningar alls, så redigt så😙

Hem till Djursätra och stuvade in i kylar och frys, tvättade av mig och bytte om och åkte till vackra Hjo och mötte upp en relativt nya bekantskap, en underbar kvinna och vi strosade i stadsparken och fika gofika på Elins glassbar/café.

Ett par roliga timmar förlöpte och så åkte vi till Tibro och jag ställde ifrån mig bilen på verkstad, den ska underredsbehandlas inför kommande slask/vinterperiod. 

Jag blev hemskjusad och när jag kom tillbaka hem forsatte jag att tvätta, vattna tomater mm och greja med lite av varje. Fixade alla naglar, bytte i våra sängar, pratade med den andra grannkvinnan och nu sitter jag här och är strax klar med dagens avsnitt.

Min stund, min egentid där jag delar med mig av det mesta till er och livet här och nu.

Hoppas ni haft en skön söndag och laddat upp inför denna nya vecka där Augusti ska startats upp. Kanske har nu kräftskivor och annat inbokat, tänk, även jag har en hel del inbokat. SEMESTER- resa till Finland med min familj, och gospelmässa, SPA-resa som jag vunnit och familjedag i Svalnäs mm så ja, välkommen du Augusti!❤

Nu ska jag hänga en maskin med lakan och gosa med de små en stund, inväntar några samtal värda att vänta på😀

En godnatt önskas/ kram😘