Onsdag 25/7

25. jul, 2018

Änne en dag har snart gått till ända och i kväll sitter jag inne och ser solen sjunka ner i ett rosa-lila mjukt täcke, så vackert, så varmt och så stilla. 💋

I kväll känns det extra tomt också för Ada och Signe är på Solbacken hos mor och far. Jag skjutsade dit dem i morse. Vi jobbar båda ett par dagar nu och Flisan har lite semester i Uddevalla så då är det ingen hemma.

Idag har det varit lugn med folk i butiken och då passade jag att göra ett röjande och fick till ett hösthäng på den "kalla" sidan.

Det är ju så som kanske de flesta utav er redan vet att butiken är indelad i två sidor- en varm för oss höstar och för de lite ljusare vårar och en sk kall sida för sommrar och vintrar. Jätteroligt detta med de olika färgskalorna och vad de gör för var och en och det är likadant för män faktiskt så visst har jag fått frågan om en en del i butiken med kläder i skalor för grabbar..kanske det tids nog🤩

I morse när jag vaknade var jag trött till skillnad mot i går morse, jag var heller inte hungrig och inte undra på det när jag ät middag kl 20 i går kväll.

Men frukost blev det i form av två ägg och en kopp kaffe, de små fick sin beskärda del och så packade jag ner mat till dem för ett par dagar.

Alla morgonsysslor såsom bädda, duscha, fix och don så kom vi iväg i planerad tid.

Mor och far satt och åt frukost när jag kom med de små och jag vände om in till stan.

En traktor med den skördetröska på var på väg upp för Varnhemsbacken och två långtradare, samt två husbilar körde i snigenfart om denna traktor och detta innebar att jag faksiskt inte hann om och massor av trafik med mig blev hängade efter i en kvart in till Skövde, suck så min väl planerade tid räckte inte till så jag blev nästan toksen till jobbet.😠

Men 10:00 var butiken öppen och jag välkomnade första kunden 10:10.

Det blev en varm och rätt så seg dag, Solveig kom in och satte på kaffe och vi hann och sitta ner en stund. Jag gick och köpte en sallad till lunch.

Varmt är bara förnamnet på den hetta som slog emot en när man stack ut huvudet på gatan, man vill inte vara ute🤔

Det fanns flera kartonger med kläder och det kom två stora lådor med kängor idag så jag insåg det att lika bra att kavla upp ärmarna och ta tag i detta projekt.

Jag ringde dessutom ett samtal till vår butiksansvariga och fick perfekt respons på mina tankar idéer så äntligen ska det bli ROKAD!

Så dagen rullade på och det blev dags att stänga och sluta för dagen. 

Jag åkte hem och min vän Marie från Hjo kom och vi drack en kopp kaffe och pratade bort ett par timmar.

Magnus kom hem och gjorde oss sällskap. 

Marie åkte hem och jag vek lite torr tvätt. 

Jag gick ut och vattnade tomater, paprrika och morötter och efter det satte jag mig i whiskeysoffan och har följ solen ner i sitt mjuka färgranna täcke och nu har jag dessutom skrivit klart dagens avsnitt.

Nu ska jag ta en kvällspromenad i trädgården och insupa den analkande natten.

Sov så gott mina vänner, hörs i morgon.

Natti natti/kram😘