24. jul, 2018

Tropisk natt!

23 grader varm här ute på Djursätra. Jag sitter iförd pyamas med tunna axelband och nästintill bar rygg och tycker det är varmt, det lär bli en tropisk natt, underbart😀

Med tanke på att det idag är 5 månader kvar till Julafton, vilket känns oerhört avlägset men så är fallet, jag undrar hurdant väder det är då?

De närmade tre dagarna ska det bli mer än 30 grader och efter det verkar det som att åska och regn är på intåg, vi får verkligen hoppas att det är lika sant som dessa dagar med hetta😙

Idag har det varit en jättebra dag och natten till idag sov jag bättre än på mycket länge. Hårt arbete lönar sig, då sover man gott.

Magnus har varit ledig så det blev att vi åt frukost tillsammans. Jag körde igång den sista maskinen tvätt som jag förberedde i går. 

En lång dusch lite SPAbetonad- kroppspeeling och inpacking mm, skönt. Jag gjorde mig klar, packade Zinzinoväskan och begav mig in till butiken. 

Record kaffehandel i city är så supergulliga, jag ringer att jag vill ha kaffe och choklad och de levererar inom 5 minuter, så oerhört tacksam över denna service💋

Det blev en härlig dag och särskilt eftermiddagen var det ruljangs. 

Magnus hade ärende in till staden och var snäll och köpte lunch till mig.

Jag hann äta lite mellan varven och Solveig kom in precis när jag skulle hugga in och jag kunde alltså sitta ner och äta ostört😀

Vi hann dricka kaffe och prata lite och efter det körde jag i gång med att prismärka alla varor i de lådor som kommit. Jag hann med ALLT! så skönt att bli klar för jag vet att det lär komma mer innan veckan är slut. Nu ska allt "bara" ner i källlaren..

En nyfunnen vän genom/via oljan kom in till butiken och pratade lite och timman innan stängning var det som mest att göra.

Så kom kvällens sällskap- Patrik, en vän sedan långt om länge, hans far var en gång min chef på Kinnekullegården och vi tror det var ca 30 år sedan vi sågs.

Vi gick till Mamma Mia och åt en god fiskrätt och jag presenterade oljan. "Vi" ska starta igång med ett nytt helhetstänk när semestertiden är överstökad, låter som en toppenidé🤩Jag älskar verkligen att få jobba med helheten, det är SÅ roligt!

Vi rundade av ca 21 och jag begav mig hemåt i dden ljumma kvällen. så otroligt njutbart, vill inte gå in.

Magnus kikade på TV när jag kom hem, jag vattnade allt ute och så satte jag mig här för att delge er dagens kapitel ur min följetång. 

Hoppas ni alla trots allt för varmt väder haft en skön dag och haft ork till det mest väsentliga.

I morgon kör jag de små livveen till mor och far då vi jobbar några dagar nu och alla hundvakter är upptagna tur man har dem❤ja inte bara för det såklart men det förstog ni nog.

Nu rundar jag av och önskar er alla en godnatt😘kram