Torsdag 19/7-fredag 20/7

Solen har gått ner, bordet, vinglaset, godisskålen och allt annat är fullt av flygmyror men vad gör det när sällskapet är gott och kvällen ljummen. Vi befinner oss på Granhammar hos syster Anja och vi har avnjutit en måltid i solnedgång. 💋

Det känns som detta med att gå in och lägga sig kommer....sen, längre bort än det till och med..

I går var det en fantastisk dag på jobbet och jag var så nöjd när jag räknade kassan och låste butiken. Solveig var inne och hjälpte till några timmar och det var skönt att vara två dagar som dessa.

Jag tog Signe till veterinären men det visade sig att hon var så pass på bätttringsvägen att hon inte heller behövde starkare medicin än den vi redan hade. En sträckning som kommer att ta några dagar innan allt är helt återställt men djur är klokare än oss människor och vilar tills de är krya.

Eddie och Gabriella kom under eftermiddagen och var hemma när jag kom hen efter jobbet. 

Jag hade handlat på min lunch och jag gjorde en mumsig välsmakande kycklinggryta😀

Ett par glas vin för min del och kvällen avsluads med en liten Kapten Morgan och pokerspel med Magnus och Amanda.

I morse var Signe näst intill bra i sin tass, hon haltade ingenting men var inte så snabb som hon brukar.

Jag hade packat och förberett så efter frukosten kom vi iväg kl 9:00 som planerat.

Ett stopp på Kalvsjögård där grisar lever fritt och vi fick hålla och gosa med de små nyfödda för dagen. En ljuvlig upplevelse💋värt att upplevas.

Vi stannade till och badade i Borensberg några mil söder om Linköping, jag badade inte då förstås utan halvsov i min brassestol😙

Väl framme i Linghem handlade jag paprikor mm på ICA, vi åt en macka lite spartanskt ute på gräset. det hade regnat och det var så välbeehövligt men det var inte det minsta svalare för det.

När vi kom fram till Anja så åkte vi till Roxen och det var oerhört njutbart. Ett mysigt ställe och bara vi var där. Helt perfekt i min smak allt detta njutbara och jag tog åter igen en tupplur i min brassestol, Amanda och Magnus lekte och Anja läste på infö morgondagens guidning.

Klipporna sluttade så det var inte alla yogaövningar som fungerrade, en större utmaning kan jag säga, men skönt- rätt läge- rätt vy- rätt allt🤩

Vi åkte hem, ville inte åka tillbaka, hade kunnat stanna kavr där tills i morgon men vi var ju hungriga så hem och förbereda till grillen.

Jag fyllde paprikor med ris, ost, lök och div spännande kryddor, vi hade köpt råkorv mm.

Vi åt, gick tipspromenad och nu sitter vi och njuter av sommaren och försöker att inte irritera oss på dessa mängder av flygmyror.

Nu tänker jag runda av här och hälla upp lite vin till innan det är läggdags igen.

I morgon tänker jag njuta, koppla av och småslumra i min brassestol..

Godnatt och kram på er mina vänner😘