Söndag 15/7-måndag 16/7

16. jul, 2018

Så där ja, då var det snart läggdags igen och kvällen känns lite mörkare i dag än i går. Vi satt ju ute till sen timma och för mig som inte kunde ta sovmorgon blev det väl lite väl sent men så är det i bland men jag hade ju haft en så avkopplande dag så det var helt ok😀

Vi var ju på Svalnäs badplats, helt ljuvligt eftersom jag nu mer kan koppla av och koppla bort omgivningen helt tack vare optimal hjärnfunktion. Alltså hur jag kan styra allt och bestämma vad jag vill ta in och inte, den funktionen hade jag inte på detta sättet för ett år sedan och häftigt nu när jag ser de tydliga differanserna💋

Edvin, Flisan, en vän till henne från Uddevalla, Amanda och Magnus, alla var vi där och hade en mysig dag tillsammans. God fika/lunch fanns med.

Det var en svag pålandsvind som genererade att det inte blev fullt så varmt utan behagig temperatur, Amanda badade mest hela dagen ändå och de andra testade attnet ett par tilfälle, jag slapp som den badkruka jag är😙

Nöjda lämnade vi Svalnäs vid 17 och väl hemma på Djursätra åt vi kvällsmat och efter det blev det trapphäng ute i den ljumma trädgården fram till sena timman..

I morse var det bara jag som avr uppe, de övriga var lediga/semester.

Frukost ute, ägget blev perfekt och kaffe smakade gott i morgonsol.

Duschade, bäddade och gjorde mig klar för avfärd in till skövde.

Jag låste upp butiken kl 10 och det kom folk ganska så direkt. Vi startade vår slutrea idag och annons går ut först i morgon samt sms till våra kunder. 

Solveig kom kl 11 och vi fick ett par timmar tillsammans😀

Under eftermiddagen kom det supernygga skor från Micha samt stövletter, längtar till hösten jag😙mer skor är på intåg..

Dagen i sin helhet blev god och med tanke på att mycket är till 70% så bleev kassan väl god.

När jag kom hem åt jag kvällsmat och tvättade av bilen. 

Amanda fick en fleecefilt idag och har sytt på en ny käpphäst som hon hittat på nätet, bra att hon sysselsätter sig. Magnus har grejat i trädgården och städat lite inne, Flisan har latat sig och varit med vänner vid Boulognersjön.

Vi gick n kvällspromenad när regnbågen visade sig och stora mörka moln tonade upp sig- jag hade hoppats på ösregn, en störtskur, eller åtminstone lite regn men inte då..

När jag hämatde Flisan uppe i nyn så kom det några lätta droppar på den nytvättade😙ingen regndans i kväll heller alltså..

Nu mina vänner är det sängen som gäller, det kan bli massor i morgon så jag har garderat mig och tar med mig Flisan ett par timmar till Solveig kommer.

Nu säger jag härmed godnatt och önskar er sköna drömmar helt valfria💋

Natti natti