Torsdag 12/7

12. jul, 2018

Nöjd och tillfreds med den här dagen i sin helhet. Mycket har hänt som kommer att generera en hel del positivt framledes, det känns gott😀så annorlunda allt kan vara och bli på enormt kort tid.

Flisan har haft en sömnlös natt och en jobbig dag men det har i sin tur fått henne på andra tankar på många plan. Hon delgav mig denna tragiska händelse och så tragiskt. En vän till henne från tiden i Uddevalla har avlidit 😥endast 22 år gammal- i kväll är hon där med vänner.

I morse vaknade jag av att Flisan kom tassande vid halv 7 tiden, hon berättar då allt för mig och vi pratade en timma. Efter det gick jag ner till köket och gav de små mat och kokade ägg som blev något för kokt.

Vi duschade, bäddade och gjorde oss klara för avfärd.

Ada och Signe släppte vi av hos Marie, efter det åkte vi ner till stan och jag låste upp butiken.

Glad och tacksam över att Marie hjälper mig med grisarna, det är verkligen guld värt❤

Flisan hämtade min BH som jag beställt på mitt förra jobb, hon köpte en chocko-latte till mig, slurp🤪riktigt bra 

Hon chillade med mig en längre stund innan hon gick till stationen.

Dagen blev bra i sin helhet, det var mycket fler kunder i butiekn och handeln blev god. Det kom varor, fina koftor från danska Simonsen och visst 17 kom det med en hem i saffran😙

Solveig kom in en sväng, pigg och glad, hon satte på ett par koppar kaffe så vi hann sitta ner en stund.

Nöjd och belåten låste jag butiken och begav mig till en familj på Billingsluttningen. Gott fika var framdukat och Zinzino var kvällens tema👍

Ca 20-tiden var jag klar och jag åkte hemåt och James Blunt höll mig sällskap med- you make me better..

Väl hemma höll Magnus på att fixa kvällsmat/middag till Amanda och jag satte på en maskin tvätt. 

Jag ringde Flisan och hörde hur läget var och allt var rätt så ok men hon hade inte haft någon större matlust vilket är helt förståeligt.

En runda med vattenkanna och slang, vattnar endast det nödvändiga då vi alla måste bidra till att spara på de resurser som finns i fall det blir krisläge.

men jösses.. DET REGNAR🤩vart kom detta i från? Ja himlen såklar men vad tusan...himlen är ju blå.. ett litet grått moln ovanför altanen där jag sitter.

Var faktiskt tvungen att kolla på andra sidan huset och yes, ett stort grått moln drog förbi. Nu känns det så härligt och mycket bättre luft enbart av den lilla skuren, tack för det.

Idag plockade jag av de första tomaterna och det kändes underbart, som man väntar på just de första💋det kommer bli mängder..

En maskin tvätt är klar om ca 30 minuter, ska sitta och njuta av kväll fram tills dess, skriva några mail oh kolla FB. Tomt och lite ensamt utan Ada och Signe faktiskt😥

Magnus och Amanda är på väg att lägga sig och jag ska insupa kvällens magi.

Godnatt mina kära läsare och håll i hatten- i morgon fredag den 13:e😙

Kram