Måndag 9/7-tisdag 10/7

10. jul, 2018

Visst hade jag kanske tänkt mig att gårdagen skulle generera allt, visserligen gjorde den det men idag har jag varit lite slö😙men det var det värt så det blev ingen energiboost mer än för mina sinnen.

LEDIG var jag ju i går och det var skönt såklart, många utav er har ju semester och kan ta vara på dessa underbara sommardagar, men för oss som inte har semester så är det baske mig viktigt att just ta vara på de timmar man är ledig.

Magnus hade gått upp tidigt, tagit med sig Amanda då hon är kvar här, jag sov till 6 och kunde inte somna om inte, suck😥

Jag låg och drog mig och efter det blev det utfodring till de små brunögda. 

Min vän Karin ifrån Lidköping och hennes fina golden Ronja kom på besök och vi hann både äta lunch och dricka kaffe två gånger, inte illa. Det blev inte så mycket avkoppling då Ada och Signe är lite sura när det kommer andra vovvar på deras gård.

Flisan var hemma och gjorde oss sällskap, hon skulle med en buss in till Skövde så jag fick tidigarelägga min avresa något, det gjorde ingenting alls🤩

Jag hade packat det lilla jag skulle ha med mig på morgonen och gjorde mig fin i min nya klänning och 13:45 åkte vi

Resan gick bra och det blev en oförglömlig afton💋

Inte mycket sömn men men, bara att härda ut. 

Hemresan gick bra efter ett par stopp och jag åkte direkt in till jobbet.

Solveig var på plats och hade hållt både budget och ställningarna med MVG så det var härligt att ta över.

Dagen ble seg i sin helhet och kändes som den aldrig skull ta slut, Skövdeborna har semester tror jag bestämt🤨

Jag överlevde dagen och låste 18:00 och åkte hem.

Skönt att komma hem-borta bra men hemma bäst stämmer inte alltid dock, allt beror på omständigheterna.

När jag kom hem packade jag upp, vattnade överrallt, plocka ihop insamling mm och nu sitter jag här utee på den lite svala altanen och kopplar av och skriver till er.

En kvällsmacka blir det snart nu, Magnus och Amanda ska i säng, det är jobbdag i morgon äver for honom och Amanda får han ta med sig eftersom jag jobbar.

Hoppas ni haft en bra dag och en trivsam kväll, det blir tidigt i säng även för mig ikväll, välbehövligt💋

Ser fram till en helt ny dag, den i morgon och den är ju ännu helt oskriven. Visst, jag vet att jag ska jobba och alla andra rutiner men det blir alltid innehåll som man inte kan förutse.

Kram och natti natti😘