Fredag 6/7

6. jul, 2018

Nytt batteri, så är det ju att bilbatterier inte håller i all evighet och det var dags idag, ingen gnista alls i morse så det blev till att ta Toyotan i stället. Har köpt fars ena bil då han inte känner sig i behov av två bilar längre. En fin bil som enbart är sommarkörd, den fyller veteran nästa år och skattebefrias alltså😀

Så visst kom jag till jobbet, i godd tid dessutom för jag hade planrat att vattna hos Heidi och Carl, samt köpa det där skyddet för bältet, det blev bara det ena ärendet för nyckeln till deras lägenhet låg ju i min andra bil😙

Jag vaknade vid 3 tiden i natt av att något litet kröp på min ena axel, då jag fick ett fastingbeett i går så blev det en koll, ingen fästing utan nått annat litet "odjur" som Signe elleer Ada antagligen släpat med sig in.

Efter en timma somnade jag om och vaknade vid halv 8.

Frukost till de små och Magnus kom ner och var väl lite morgontrött. Amanda kom också tassandes efter en stund och klagade att hon inte var kry.

Jag var rätt så snabb vid matbordet eftersom jag skulle duscha och åka in lite tidigare för div ärenden.

Jag bäddade, dusch och fix och jag provade min gröna mascara som kom på posten i går, den var rätt så mild i nyansen men ändå rätt ton. Jag brukar inte vilja skicka efter men faktum är att det fanns inte en grön mascara att uppbringa i hela Skövde, så vad gör man?

Så skulle jag i väg och som sagt, bilen startade inte och den var helt död så då var det ingen tvekan om vad problemet var.

Magnus kom ut och kikade emn som sagt, nytt batteri fick det bli.

Jag åkte i till Skövde och fixade det jag skulle och därefter åkte jag till jobbet.

Öppnade butiken och startade igång dagen med att kika på mailen och i två lådor som fanns med höstkläder.

Solveig kom och vi drack en kopp kaffe tillsammasn, och efter det gjorde hon ett bruiksröj a´la Solveig och det blev bra som vanligt🤩

Dagen rullade på och eftermiddagen blev rätt så lugn och jag lade in varor i vårt system och packade upp.

Slutligen blev det en bra dag och kassan blev mycket god med tanke på att det mesta var på rea så, yes där satt den.👍

Jag åkte direkt hem och packade upp lite saker, satte på en maskin tvätt och tog mig en macka. Amanda var lite gnällig och Magnus var störd då det nya bilbatterieet var något fel i storlek, nackdelen med att köpa en bil som inte är standard är att det oftast blir lite bökigare att köpa delar till den.

Tomaterna och löken mm var i stort behov av vatten så jag öste på dem en ordentlig omgång, plockade i ordning på lite av varje, vattnade allt inomhus, jag gjorde en smoothie och därefter gick jag ut och satte mig här på trappen till stora entrén och tog med mig min kompanjon av "guld"🤪

26 grader så här sent är verkligen underbart och denna sommaren kommer absolut gå till historien.

Jag ska hämta Flisan vid bussen i byn kl 23 och därefter blir det sängen för min del, jag jobbar i morgon och efter det blir det en sväng ut till mor och far för veckostäd.

På söndag blir det söndagsmidag och så lite massagekunder eftersom det blev avblåst i torsdags.

Nu får jag önska er en fortsatt skön kväll och en härlig lördag, kram😘