Onsdag 4/7-torsdag 5/7

5. jul, 2018

Då var det kväll igen och sommaren håller i sig.

Sitter utanför växthuset och tänker skriva dagens och gårdagens blogg.

Jag är ganska trött men relativt nöjd med den här dagen i sin helhet, enda som känns lite bekymmersamt är att lilltösen börjar som förra sommaren att tala om att hon vill stanna kvar hos oss😙

Jag börjar med gårdagen.

Det var en rätt så bra dag, jag vaknade halv 8, åt frukost med Magnus och Amanda och åkte in till jobbet i god tid.😀

Det var rätt så bra med kunder hela dagen och kassan blev jag nöjd med med tanke på att det metsa var REA.

Flisan hade jobbat och hon åkte med mig hem och med henne kom 2 kompisar och en liten söt baby.

De skulle äta tacos och chilla med soffhäng och tjejsnack. 💋

Jag hjälpte dem att blåsa upp och bädda inne i whiskeyrummet, jag stekte köttfärsen åt dem, hönsmamma som jag är i bland..

Kvällen med tjejgänget förlöpte väl och Amanda, Magnus och jag såg två avsnitt av Lie to me och efter det kom vi i säng något för sent, men det gjorde inget eftersom jag har varit ldig idag❤

I morse vvaknade jag kvart i 8 och insåg att jag INTE vaknat innan, tjohooo, en hel natt utan avbrott, det ni🤪

LEDIG, skönt men vad såg jag...M O L N på min lediga dag, oh no..

Vi åt frukost och jag hade på min önskelista att åka till Lidköping och äta rökt sik/röding och lax i Spikens hamn och åka till Svalnäsbadet, så blev det.

Vi kom i väg en halvtimma senare än vad jag tänkt men tjejligan skulle åka med in till stan och åka och bada om/när det klarnade upp.

Vi lämnade Ada och Signe hos Marie och därefter åkte vi till Lidköping/Spiken.

Amanda ville ha hamburgare och Magnus och jag åt fisk, hon var allt lite sugen på fisken men det fanns inte "rätt" sås till så..😙

Det var 17 grader och nästintill mulet.

Jag hittade inte vägen till Svalnäs så jag stannade och frågade ett par och det låg längre ut från stan än jag kommer ihåg. Detta var min favoritstrand när jag bodde i Lidköping för länge, länge sedan.

Det var sig likt och tack vare att det molningt var det rätt så lite folk, skönt.

Amanda badade länge och efter det blev hon illamående. Hon fick med ett tunnbröd med mjukost och då lättade det men återkom på hemresan.

Jag lyckade koppla av och till och mmed somna en stund och molmen skingrade sig och det klarnade upp ett par timmar.

En rackarns fästing tyckte tydligen om mina ben och hade bitit sig fast vid min ena vrist men jag fick bort den och öste på med Aloe vera så jag hoppas att det reder sig. Den andra fästingen i hela mitt liv, den första som 6-åring i Finland. Kommer så väl ihåg det för den satt lite tokigt till.

Jag hämtade upp de små som blev glada och svansarna gick som små propellrar, Magnus och Amanda åkte hem.

Jag skulle haft massagekunder kl 19 men detta avstyrde jag ifall Amanda blir sjuk, dock verkar det redan ha klingat av..

Kvällen är stille och behaglig, inte så många flygfän som irriterar heller. Vi ska strax gå in och se lite TV och jag ska se till att komma någorlunda i säng eftersom jag jobbar i morgon.

Therese har gått på semester nu i 5 veckor så det jag och Solveig vid rodret💋

Flisan är ledig i morgon och så så hon passar på att sanna kvar inne i skövde hos kompisarna, det tycker jag hon gör rätt i.

Jag känner mig glad att jag fick en dag på stranden, om än till viss del molning men jag har kunnat koppla av och det behövde jag.

Nu säger jag härmed godnatt och önskar er all en fin morgondag med allt som ingår.

Kram😘