Söndag 1/7

1. jul, 2018

Snart är det dags att lägga gå till sängs igenm åter en dag har snart nått sitt slut. Det är fortfarande ljust ute, solen har nyss gått ner bakom skogen och himlen har färgats aprikos/rosa och månen går upp på andra sidan av huset, vackra kontraster💋

Jag är nästan ensam hemma så när som på de små taxarna. Flisan är i stan hos en vän, hon har jobbat idag fram till 19, Magnus har med sig Amanda på jobbet, idag blev det ner till skåne.

I morse vaknade jag vid halv 8, kikade igeon min telefon och efter det gick jag upp strax före 8, då var även Magnus på väg upp. Han och Amanda sover i gästrummet denna veckan så alla ska få sova lite bättre👍

Vi plockad fram frukost och det kändes faktiskt märkligt att inte Ada och Signe fanns i köket vid den här tidpunkten, men nu är älsklingarna hemma igen och allt är i sin ordning❤

Efter frukosten gjorde Magnus och Amanda sig klara och åkte, jag bäddade, väckte Flisan. När vi var klara åkte vi in till Skövde. Jag släppte av henne i stan och så åkte jag ut till Solbacken.

Mor och far mådde som vanligt och det är ju alltid ett gott tecken🤪jag städade och efter det åkte jag vidare till Stenstorp och hämtade upp Eddie.

Vi åt pizza till lunch och därefter till Valtorp och spelade Bingo, ingen vinst men en avkopplande stund där jag somnade till mitt i spelet vid ett tillfälle😙Eddie var allt lite orolig att jag skulle somna då och då men jag gjorde det bara en gång..

Eddie körde tillbaka till Stenstorp och jag lämnade av honom där och åkte till Skövde igen.

Jag hämtade upp Ada och Signe på hemvägen och det var underbart att se dem igen. De hade haft det bra som alltid.

19:00 hade jag två massagekunder och när de gått hem vattnade jag tomaterna och satte på en maskin tvätt, lite kvällsmat och samtal och nu är jag strax klar med min blogg och ska hänga tvätt innan går och lägger mig.

Magnus och Amanda är på väg hem men det blir sent.

Nu rundar jag av och önskar er alla godnatt/kram