Måndag 2/7

2. jul, 2018

Många gånger i mtt liv har jag ställts inför frågan- Hur orkar du Annika och rättvist svar på den frågan har inte ens jag men någonstans har jag väl en överlevnadskraft som ligger på en annan nivå än hos "vanligt dödligt folk"🤔Inte så att jag sätter mig över mänskligheten på något vis eller tror att jag är förmer men jag känner ibland någonstans att jag "klarar av" och överlever även fast jag faktiskt drunknat.

Vaknade runt 6 tiden, ett toabesök och därefter somnade jag om och vaknade av telefonsamtal.

Trevlig info från Zinzinovärlden och efter det samtalet så gick hörde jag att resten av familjen var på g upp.

Magnus hade gett Ada och Signe frukost, samma krångel med Signe idag😙

Så trött som jag kände mig denna morgon var längesedan, en trötthet som var så tung att jag hade svårt att sitta upprät.

Till frukost, idag blev det ägg, tunnbröd med smör och kaviar och givetvis en kopp Zinzinokaffe😀

Eftersom jag var ledig så segade jag något vid kaffet, skönt och välbehövligt.

Jag bäddade, duschade, satte igång en maskin tvätt.

Flisan skulle börja jobba kl 15 så jag tog en kortare sväng med de små innan vi begav oss in till Skövde. Ada är inte särskilt på att gå något längre när det är så varmt.

Magnus hade en tid på vårdc, vi släppte av Flisan innan vi begav oss dit.

När han var klar där åkte vi till ICA Kvantum och handlade och därefter ner till city så jag kunde lämna ner månadsbudget för Juli till mina fina arbetskamrater❤och Magnus fick agera reparatör och fixa dammsugaren vars slang hade gått av.

Vi åkte hem till Djursätra, packade upp det vi handlat och jag körde igång med middagen. Idag blev det faktiskt rådjurskött- en smakrik köttgryta med fin potatis till💋

Amanda älskade köttet glädjande nog och hon åt rejält.

Efter maten hände jag en maskin tvätt och efter det åkte vi till Mullsjön där Amanda fick sin badlust stillad och Magnus gjorde henne sällskap, jag gick en längre runda med Ada och Signe under tiden.

Vi begav oss hem vid 20 tiden och då lade jag in ytterligare en maskin med badhanddukar mm.

Jag vattnade tomater och paprikor innan jag satte mig här för ytterligare ett kapitel.

Nu hör jag att tvätten snart är klar, Amanda har varit ut och in och grejat med allt möjligt och nu sitter hon och Magnus framför en film. Jag ska hänga tvätt och snart göra kväll, arbetsdag i morgon nämligen.

I bland önskar jag att jag kunde börja på ett nytt kapitel i livets bok innan det kapitel jag nu befinner mig i är slut, ni vet tjuvkika i nästa avsnitt för att se hur det går bara för att man vill veta det NU..känner ni igen det? Har ni gjort så någon gång? Kikat i slutet av boken för att stilla er nyfikenhet🤪JA, det har jag gjort, inte för att jag vill veta slutet nu men gärna tjuvkika lite..

Mina kära vänner och läsare, plikten kallar så jag rundar av och önskar er alla en forsatt fin sommarkväll..natti natti😘